Tape egnet til kontakt med fødevarer

Pakketape i håndruller til kontakt med fødevarer

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Som de første og eneste i Danmark tilbyder ALBE Emballage A/S nu
pakketape i håndruller egnet til både direkte og indirekte kontakt med fødevarer.


Tapen, som vi kalder SuperFood overholder gældende dansk og europæisk lovgivning for emballage til direkte kontakt med fødevarer og er dermed i overensstemmelse med EU-direktiv nr 1935/2004.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Gem

Gem

Gem

1 anmeldelser

8 ruller pr. karton
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Gem

0 anmeldelser

6 ruller pr. karton
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Gem

0 anmeldelser

3 ruller pr. karton
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Gem

1 anmeldelser

36 ruller pr. karton
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Om SuperFood pakketape

Med SuperFood pakketape til lukning af kartoner sikrer du både produktets og forbrugernes sikkerhed mod skadelige stoffer. SuperFood er blevet godkendt til direkte og indirekte kontakt med fødevarer og er produceret i et ISO-22000 / HACCP certificeret miljø. Sikkerhedsforanstaltninger såsom streng hygiejne kontrol, personalets indrejsekontrol, skadedyrs forebyggelse, rengøring og processtyring forhindrer enhver mulighed for forurening med brudt glas, kemikalier osv. Desuden er tapens klæbemiddel testet for migration ved et uafhængigt laboratorium. 

Rådgivning om pakketape egnet til kontakt med fødevarer
Som det sidste led i pakkeprocessen er du ansvarlig for emballagens fødevaresikkerhed - inklusiv tapen. Er du i tvivl om lovgivningen vedrørende fødevaresikkerhed, mangler du afgørende viden, har du måske ikke tid til at sætte dig ordentlig ind i kravene, eller noget helt fjerde, så er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hos ALBE Emballage står vi altid klar til at servicere og vejlede dig både med hensyn til emballage valg og mængde, men også med rådgivning og information omkring regler og lovkrav indenfor emballage egnet til kontakt med fødevarer.

Pålidelig & kompetent leverandør af emballage til fødevareindustrien
Hos ALBE Emballage A/S står vi altid klar til at undersøge dit produkt, proces og emballering, med henblik på at give dig emballage. Baseret på vores mange års erfaring med emballage, herunder også tape, som kommer i direkte eller indirekte kontakt med fødevarer. Vi rådgiver og vejleder dig gerne omkring hvilke regler der gælder for dig, hvordan du kan overholde dem og hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå det bedst mulige løsning for emballering af dit produkt. 

Gem

Gem

Gem