Stort udvalg af etiketter til fragt og forsendelse

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Her finder du alle former for etiketter til brug ved fragt og forsendelse. Uanset om du skal bruge en fragtetiket, en fareseddel, en aftagelig etiket, en etiket med tryk eller noget helt femte, så kan vi hos ALBE Emballage A/S hjælpe dig med at finde en løsning. Vi leverer etiketter i et utal af forskellige størrelser, med og uden tryk, i ruller og fanfoldede/z-falsede, samt med og uden perforation.

For at gøre udvalget lidt mere overskueligt har vi delt etiketerne op i forskellige kategorier, se mere nedenfor.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Forsendelsesetiketter til alle behov

For at kunne tilbyde etiketter, som passer til hvert enkelt kundes behov fører vi hos ALBE Emballage A/S et bredt udvalg af etiketter herunder også etiketter til forsendelse. Standard forsendelsesetiketter anvendes til mærkning af gods der kræver særlig hensyn under transporten. Piktogrammerne på vores etiketter er internationale, så budskaberne kan forstås af transportører og modtagere i alle lande. Leder du efter en special etiket, så kontakt os endelig. Vi kan nemlig sagtens fremstille etiketter i specielle mål eller med bestemt tryk på.  

Etiketter med trykSpecialfremstillede etiketter
Ønsker du etiketter i en speciel størrelse eller etiketter med logo tryk eller andet tryk, så ring på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere på området. Vi er yderst konkurrencedygtige på specialfremstillede etiketter og giver dig gerne en pris på lige præcis den størrelse etiket du skal bruge uanset om det er med eller uden tryk.

 

Etiketter med tryk

Etiketter kan anvendes til mange forskellige formål og du kan få lige præcis den type tryk på du ønsker, f.eks. firmaets logo, website eller noget helt andet. Uanset hvilken form for emballageløsning du anvender, kan en flot etiket med meget små midler bringe dit firmanavn vidt omkring. I menupunktet etiketter med logotryk kan du læse mere om hvilke muligheder du har hvis du ønsker en etiket med en eller anden for for tryk. Alternativt kan du også vælge at anvende pakketape med logotryk til lukning af dine papkasser. Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring med levering af pakketape til alle formål og leverer derfor et meget bredt udvalg af tape typer med tryk på. Læs mere om pakketape med tryk - klik her.

 

FaresedlerFaresedler

Som kunde hos ALBE Emballage A/S har du den fordel at du kan samle alle dine indkøb ét sted. Ud over vores store udvalg af etiketter, leverer vi også et bredt udvalg af faresedler i høj kvalitet til en god pris. Faresedler, som også kaldes fareetiketter, farligt gods mærker mv. anvendes til transport af farligt gods. Ønsker du at vide mere om faresedler kan du læse mere under menupunktet faresedler / fareetiketter. Alternativt er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere på området.