HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE  

Alt inden for strapbånd og tilbehør
ALBE Emballage A/S har mange års erfaring med strapbånd og tilbehør og kan derfor tilbyde vores kunder et stort udvalg af strap og værktøj i høj kvalitet til gode priser. I vores sortiment finder du mange forskellige typer strapbånd, herunder polyesterbånd, plastbånd, tekstilbånd og stålbånd. Desuden finder du også et kæmpe udvalg af tilhørende værktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion. Vores specialister sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring de forskellige typer strapbånds egenskaber og anvendelsesmuligheder for de forskellige typer værktøj.

Model/varenr.: 160012

Ring for pris
44 68 07 07

Model/varenr.: 160001

Ring for pris
44 68 07 07

Model/varenr.: 160013

Ring for pris
44 68 07 07

Model/varenr.: 160011

Ring for pris
44 68 07 07

Model/varenr.: 160009

Ring for pris
44 68 07 07

Model/varenr.: 160010

Ring for pris
44 68 07 07

Pris pr. stk. 3.900,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 170115
Pris pr. stk. 5.000,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 204100
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 204106
Pris pr. stk. 7,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 17.500,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 9.500,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 10.000,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1.800,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2.000,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 7.000,00 DKK  u/Moms

Hvorfor købe strapbånd hos ALBE?

I forbindelse med stabilisering af paller, er brug af strapbånd er en god og sikker løsning. Uanset om du har brug for strapbånd til manuel omsnøring, til semi automatiske eller fuldautomatiske maskiner, så kan du finde en god løsningen hos ALBE Emballage A/S. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har et dybdegående udvalg og meget erfarne specialister indenfor området, som meget gerne tager en snak med dig om hvilken løsning der er bedst for dig.

Find det optimale strapbånd
ALBE Emballage A/S lagerfører et bredt udvalg af omsnøringsmaterialer og dertilhørende værktøjer. Vi bliver ofte spurgt om hvad forskellen egentlig er på de forskellige typer strap. Her har vi lavet en lille strapping guide der i store træk fortæller lidt om de forskellige typer bånd.

 

Stålbånd PET strapbånd PP strapbånd

WG strapbånd

Stålbånd

PET strapbånd

PP strapbånd

WG bånd

Bruges til tunge forsendelser,
der har brug for mere beskyttelse end PP og PET bånd kan levere.

Erstatter stålbånd til mellemstore og tunge applikationer. Båndet er ca. 50% billigere end stålbånd og er 80% lettere i brug. PET bånd er mindre elastisk end PP bånd og mere fleksibelt end stålbånd. Vejer halvt så meget som stålbånd. Det er lettere, mere sikkert og mindre dyrt at bruge. WG bånd er en kombination af
fremragende styrke og brudstyrke.

Strapbåndets egenskaber

 

Stålbånd

PET strapbånd

PP strapbånd

WG bånd

Elasticitet Rimelig God Meget god Meget god
Brudstyrke Meget god Meget god God Meget god
Korrosionsbestandighed Rimelig Fremragende Fremragende Fremragende
UV-resistens Fremragende Rimelig Rimelig Meget god

Vi leverer også zink coated stålbånd, high tensile stålbånd og rustfrit stålbånd kontakt os for at høre mere om disse typer.

Find det optimale værktøj til strapbåndet

Der findes en del forskellige løsninger til at lukke, stramme og afskære strapbåndet. For at leve op til vores kunders mange forskellige behov, leverer vi både manuelle værktøjer samt fuldautomatiske og halvautomatiske omsnøringsmaskiner. I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af metalplombermetalspænder og plastspænder, som passer til værktøjet og strapbåndet. Klik på billerne for at læse mere om det enkelte type værktøj.

Manuelle omsnøringsværktøjer

Værktøj til stålbånd
Værktøj til stålbånd
Værktøj til PET strapbånd
Værktøj til PET strap

Værktøj til PP strapbånd
Værktøj til PP strapbånd

Batteridrevne strappingværktøjer
Batteridrevne håndapparater er velegnet for brug over længere perioder. Værktøjerne er af en høj kvalitet og i ergonomisk udførsel. I vores sortiment finder du flere forskellige typer.

Semi automatiske og fuldautomatiske maskiner
Vi leverer et bredt udvalg af fuldautomatiske og halvautomatiske omsnøringsmaskiner. Du kan læse mere om vores omsnøringsmaskiner under maskiner til emballage

Husk også at købe en båndvogn

Båndvogn til strapbånd

En båndvogn gør arbejdet med strapbåndet meget nemmere. For det første gør båndvognen strapbåndet mere mobilt idet den er lettere at flytte rundt på. Samtidig undgår du at båndet løber af rullen og går i kludder. En stor del af vores båndvogne er udstyret med en smart kasse til plomber og værtøj så du kan holde det hele samlet.

Vi leverer også strapbånd med tryk på
Så hvis du vil slå to fluer med ét smæk og sikre dine varer samtidig med at du reklamerer for din virksomhed, så er det måske interessant for dig.