Hotmelt Pakketape

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb hotmelt tape i høj kvalitet til en god pris
Hos ALBE Emballage A/S finder du et MEGET bredt udvalg af pakketape. Det er fordi at pakketape ikke "bare" er pakketape, der findes nemlig et hav af forskellige typer, som hver især har sine fordele.

PP Hotmelt tapen har den fordel at den har en meget kraftig klæbeevne og er derfor velegnet til papkasser med testliner. Det er en god allround tape, som anbefales at blive påføres i stuetemperatur. Homtelt tape klæber bedre end akryl tape og er mere følsom overfor temperaturskift end f.eks. tape med naturgummi lim.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her!

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 111200
1 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111201
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111211
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111215
0 anmeldelser

24 ruller pr. karton

Danskernes foretrukne leverandør af pakketape

PakketapeHos ALBE Emballage A/S har vi siden firmaets grundlæggelse i 1981 leveret pakketape til en stor del af den danske industri. Det har medført at vi i dag har en stor viden og erfaring på området, samtidig fører vi i dag også et meget stort udvalg af tape.

Som kunde hos ALBE Emballage A/S har du den fordel at du er garanteret emballage i højeste kvalitet. Vores emballager herunder også pakketape er nøje udvalgt ud fra vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris. 

Vi trykker også på tapen
Ud over vores store udvalg af lagerførte pakketaper, tilbyder vi desuden også at levere tapen med tryk på. Tape med tryk er en meget populær emballage, da den er forholdvis billig at komme igang med, rulleprisen er rimelig god og samtidig er det bare en mega god måde at brande og markedsføre en virksomhed på. Hos ALBE Emballage A/S har vi arbejdet med tape med tryk i mange år og vi har derfor meget erfaring, som vi med glæde deler med vores kunder. Som almindelig pakketape uden tryk, leveres der nemlig også et utal af forskellige typer af tape med tryk på. Vores erfarne rådgivere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en snak med dig om hvilken type tape vi mener er bedst til lige præcis dit behov. Ring allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk