Stort udvalg af strapbånd og stålbånd

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Der findes flere forskellige måder at stabilisere sine palle på og brugen af strapbånd er en god og sikker løsning. I vores sortiment finder du alle former for strapbånd, hvadenten det er PP strap, PET strap, stålbånd eller WG bånd du skal bruge, så er du kommet til det helt rette sted. Den mest egnede type strap til dig er afhængig af den type gods du pakker. Er du i tvivl om hvilken type du skal bruge, vil vi anbefale dig at tage en snak med en af vores eksperter på området. De kan både vejlede dig omkring hvilken type strapbånd du skal bruge samt hvilken type værktøj eller omsnøringsmaskine du skal bruge.

Alle former for strap – altid i høj kvalitet og til en god pris
Er du i tvivl om hvilken type strap der egner sig bedst til dit behov, så ring endelig på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere inden for det pågældende område.

Hvorfor overhovedet bruge strap?

Strap anvendes til at sikre bundter af produkter, typisk under forsendelse og opbevaring. Strap har den fordel at det forlænger levetiden af ​​produktet ved at holde det sikkert og beskyttet under transport eller opbevaring, samtidig frigør det også plads ved at holde rodukterne tæt sammen. Bundtning af produkter øger også sikkerheden, f.eks. når produkterne lagres i reoler.

ALBE GuidenHvordan ved jeg, hvad jeg har brug for?

Til hjælpe med at finde den optimale type strapbånd kan du bruge de generelle retningslinjer nedenfor. Bemærk, at det kun er generelle anbefalinger, ønsker du yderligere hjælp, kan du kontakte os på tlf. 44 68 07 07 

Hvornår skal man bruge stålbånd
 Til meget tungt gods på paller eller til bundtning af f.eks. betonblokke, træ, rør m.m.
 Når produktet har skarpe kanter
 Ved ikke komprimerbare emner, såsom stål eller metal

Hvornår skal man bruge PET Strap
 Ved fiksering af tunge produkter på paller
 Ved i
kke/moderat komprimerbare produkter, som f.eks. dåser, musten, flasker, tegl mv.
 Til opgaver hvor man ønsker en mere fleksibel strap end stålbånd.

Hvornår du skal bruge PP strap
 Til bundtning af mellem/letvægts produkter
 Til a
lle former for pakke forstærkning
 Til fiksering af f.eks. papkasser på paller

Vil du vide mere?

Vi har lavet en strapbånd guide til dig der ønsker at vide mere om strappingprodukter generelt, både båndtyperne, båndvogne, værktøjer mv.