HURTIG LESilkepapir i mange farverVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Silkekardus anvendes ofte til indpakning og beskyttelse af skrøbelige produkter, som f.eks. glas og porcelæn. Fordelen ved silkekardus er, at det er et let og blødt materiale som er yderst velegnet til at pakke om mindre produkter inden de kommes i papkassen. Når du pakker dine varer i kassen er det også vigtigt at have den rigtige kvalitet og størrelse papkasse, du kan læse mere om papkasserne i vores sortiment her. Silkekardus findes i flere forskellige størrelser, nedenfor finder du et udvalg af hvad vi kan levere.

Eksklusivt look til forsendelserne
I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af silkepapir i mange flotte farver. Hvad enten du skal bruge sort, gul, orange, rød, blå eller en helt anden farve silkepapir, så er du komme til det rette sted. Desuden leverer vi også mønstret silkepapir, som f.eks. silkepapir med glimmer, med prikker, ternet silkepapir silkepapir mv. Silkepapir kan anvendes til indpakning af blomster, men er blandt andet også velegnet til brug i bunden af gaveæsker og kurve.

Special designet silkepapir med logo eller andet tryk
Ønsker du at pakke dine forsendelser med en silkepapir, som kun du har? Så er der selvfølgelig også mulighed for det. Kontakt os for en uforpligtende snak om hvilke muligheder der er og hvad der passer bedst til din virksomhed. Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til kundeservice@albeemballage.dk

Gem

Gem

Gem

Gem

Model/varenr.: 500100
Pris pr. stk. 17,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500103
Pris pr. stk. 200,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500102
Pris pr. stk. 135,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 225,00 DKK  u/Moms
Pris fra
Pris pr. stk. 107,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500072
Pris pr. stk. 180,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 255,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 180,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500070
Pris pr. stk. 330,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500074
Pris pr. stk. 180,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500073
Pris pr. stk. 180,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 280,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 500071
Pris pr. stk. 400,00 DKK  u/Moms

Silkepapir til indpakning af dine forsendelser
Silkepapir kan anvendes til indpakning af mange forskellige typer af varer. Ofte anvendes silkepapir til indpakning af blomsterbuketter, hvor det er meget populært at matche blomsternes farver i buketten med papiret. Men silkepapir kan også anvendes til indpakning mange andre typer af varer, f.eks. varer som du ønsker at give et smukt og eksklusivt udtryk. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi alt hvad du skal bruge af emballage til at sikre at dine varer kommer sikkert frem under forsendelse, men også emballager som kan udtrykke lige præcist det budskab du ønsker. 

En verden af emballage
Vi gør det nemt for dig at få klaret dine emballage indkøb. I vores sortiment finder du alt hvad du skal bruge til indpakning og forsendelse af dine varer, blandt andet pakketape, papkasser, kassefyld, fragtetiketter mv. Ud over det brede udvalg af standard emballager som vi lagerfører så du kan få dine varer dagen efter bestilling, ved bestillingen inden kl. 14, så tilbyder vi også vores kunder specialfremstillede emballager, som f.eks. emballager med tryk. Det kan f.eks. være varer som pakketape med logotryk, postordreposer med logo tryk, papkasser i specielle størrelser og eventuelt med logo eller noget helt andet. Når det kommer til specialfremstillet emballage, er det stort set kun fantasien der sætter grænser.

Vi rådgiver og vejleder gerne
Vores erfarne personale tager altid gerne en uforpligtende snak med dig omkring dit behov for emballage og bruger du allerede emballage kan vi eventuelt hjælpe dig med at optimere forbruget af emballage. Ofte er der en del penge at spare ved at anvende den helt optimale emballage til lige præcis dit behov. Ring på tlf. 44 68 07 07 for at høre mere eller send en mail til: albe@albeemballage.dk så kontakter vi dig snarest.