HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Hos ALBE Emballage A/S finder du et meget stort sortiment af poser og sække i plast eller papir, som kan anvendes til mange forskellige formål. I sortimentet finder du alt fra emballage poser, kraftige store plastiksække, spandeposer til farvede, klare eller sorte affaldssække. I sortimentet finder du desuden også affaldsstativer mv., som passer til poserne og sækkene.

Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,99 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,30 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,40 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,60 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,15 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,30 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,60 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,70 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,90 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,15 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,25 DKK  u/Moms

Kom af med affaldet
I vores sortiment finder du et bredt udvalg af affaldsposer og affaldssække, som gør det nemt at samle affaldet sammen og transportere det ud. Ønsker du at anvende en pose som er let at lukke helt så der f.eks. ikke kan løbe væske ud, kan du f.eks. tage et kig på vores sække med snoreluk. Snorluk gør det samtidig også nemmere at transportere sækken.

Mulighederne er mange
På grund af vores meget brede standard sortiment af poser og sække, er muligheden for at finde en løsning, som passer til lige netop dit behov stor. Vores samarbejde med nogle af verdens førende producenter inden for plastindustrien gør, at du som kunde hos os kan være sikker på altid at få plast emballage i aller højeste kvalitet til en god pris. Hvis du ikke finder den perfekte løsning i vores standard sortiment, så fortvivl ikke, vi kan nemlig sagtens levere kundespecifikke løsninger.