Forskellen på en almindelig rulle pakketape og maskinruller er, at der er flere meter på en maskinrulle. Fordelen ved det er bl.a. at man derved undgår at skulle skifte rulle på tapemaskinen så ofte.

For at kunne levere den mest optimale pakketape, som dækker hvert enkelt kundes behov bedst muligt, lagerfører vi et meget bredt udvalg i maskinruller.

Pakketape med tryk
Ud over det brede udvalg af standard tape, leverer vi også også med logo tryk. Tape med tryk er en forholdsvis billig form for markedsføring og er derfor yderst populær. Se mere om tape med tryk - klik her.

Pris pr. stk. 155,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 135,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 138,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 145,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 138,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111671
Pris pr. stk. 111,80 DKK  u/Moms
215,00 DKK  u/Moms
Du sparer: 103,20 DKK
Model/varenr.: 110181
Pris pr. stk. 12,70 DKK  u/Moms

PP solvent tape i maskinruller
I ALBE Emballage A/S's sortiment finder du et bredt udvalg af pakketape i maskinruller. Vores maskintape med solvent lim er i PP kvalitet (i håndruller kan man også få PVC med solvent lim). Maskinrullerne har flere meter på rullen end almindelige håndruller, hvilket har den fordel at man ikke skal skifte rulle på maskinen så ofte. I vores sortiment finder du flere forskellige typer af maskinruller med solvent lim. Alle typerne leveres også med logo tryk eller andet tryk, kontakt os endelig for ydeligere information.

PP solvent tape er en meget populær type til maskinruller. Det er den, fordi det er en virkelig god tape som kan anvendes til stort set alle pakkeopgaver. Tapen har en kraftig klæbeevne og er yderst velegnet til brug i kolde miljøer eller køle-fryserum. Udover det brede udvalg af standard pakketape leverer vi desuden også tapen med logo eller andet tryk på.