HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

PakketapeStort udvalg af pakketape
Hos ALBE Emballage har vi i mere end 35 år solgt pakketape til et hav af forskellige virksomheder i Danmark. Som kunde hos os er du sikret et samarbejde med den mest troværdige og fleksible leverandør af emballage i Danmark samt det største og bedste udvalg af emballage. Desuden kan du også være sikker på at få en rigtig god vejledning samt at de varer der bliver leveret altid er i højeste kvalitet.

Pakketape er ikke "bare" pakketape
Der findes mange forskellige typer pakketape, som hver især har sine fordele og ulemper i forhold til den type arbejde den skal anvendes til. For os hos ALBE Emballage er det vigtigt at alle vores kunder er tilfredse med den emballage og pakketape, de køber hos os. Derfor er vi også altid interesserede i at tage en uforpligtende snak med vores kunder. Kontakt os endelig for valg af den rette pakketape. 

Gem

Gem

Gem

Model/varenr.: 114659
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114802
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 510770
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111411
Pris pr. stk. 15,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 39,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114311
Pris pr. stk. 5,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 112141
Pris pr. stk. 17,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111961
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 35,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114801
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 35,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 45,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 25,00 DKK  u/Moms

Brug pakketape til din markedsføring

En stor del af vores kunder vælger at anvende deres pakketape, som en del af deres markedsføring, ved at få lavet logo på pakketapen. Derved opnår du både at kunne anvende din pakketape til lukning og forsegling af dine forsendelser og samtidig bruge den til at give informationer og reklamere med forskelligt tryk. Mange får deres firmanavn, www adresse og telefonnummer trykt på pakketapen, du kan f.eks. også få trykt QR koder på tapen eller noget helt andet tryk på. Når vi taler om pakketape med tryk, er det kun fantasien der sætter grænser. En af grundende til at tape med tryk er så populært er bla. at det er en nem og billig måde at få ekstra reklame på.

Pakketape i forskellige bredder

Når du køber pakketape hos ALBE Emballage A/S, får du altid tape i den bedste kvalitet og samtidig til en rigtig god pris. Vores store udvalg af pakketape gør, at du har mulighed for at vælge mellem et bredt udvalg af farver, bredder og forskellige typer materialer. Vi leverer pakketape i bredder fra omkring 12 mm til 100 mm og både i håndruller og maskinruller. Forskellen på håndruller og maskinruller er det antal meter som er på rullen, der er typisk 66 meter på en pakketape i håndrulle og 990 meter på en pakketape i maskinrulle.
Når du skal vælge en type af pakketape, skal du overveje fordelene ved henholdsvis PP og PVC tape. PP tape er en god og økonomisk løsning, som er nem at arbejde med og den er derfor en meget populær tape type.

En jungle af tape

For mange er det en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer, kvaliteter og størrelser af pakketape. Det er her det især er en fordel at have en god leverandør, som har stor viden og erfaring indenfor området. Det er nemlig ikke ligegyldig hvilken type pakketape man anvender til opgaven og det er heller ikke altid at den billigste tape, er den billigste på sigt. 

Få et bedre overblik over pakketape

Pakketape guide

Nedenfor finder du en oversigt over de mest anvendte typer pakketape

Råvare

PP

PP

PP

PP

PVC

Klæbemateriale Akryl Akryl L/N Hotmelt Solvent / Naturgummi Solvent / Naturgummi
Holdbarhed Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smiley
Anvendelse i kulde (5-10 grader) Glad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smiley

Tapemaskiner (pakketape i maskinruller)

Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smiley
Chok absorbering Glad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smiley
Eksportforsendelser Glad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley
Papkasser af kraftliner Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley
Papkasser af testliner ÷ ÷ Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley
Kasselukning med varmekrympning Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smiley
Manuel lukning Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley
Miljøvenlig tape Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley ÷
Støjsvag afruldning (Low Noise tape) Glad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley
Stort pres på kasseklapper Glad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley
Trykbarhed Glad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smileyGlad smiley
Tunge produkter Glad smiley Glad smiley Glad smiley Glad smileyGlad smiley Glad smileyGlad smiley

 

Akryl tape

Akryl tape (Acryllic)

Akryl pakketape

En tape der kan anvendes til næsten alle opgaver

• Holdbar over for alder og UV lys
• Let afruldning
• Anvendes til næsten alle opgaver (mindre velegnet til genbrugspap)

Klæbemasse: Vandbaseret acrylklæber
Rygmateriale: PP

 

Akryl tape

Akryl tape LN (Low noise)

Akryl pakketape

Støjsvag pakketape
Low Noise akryl pakketape har næsten de samme egenskaber, som almindelig akryl tape. Den store forskel er, at low noise tapen er langt mere lydløs når tapen rulles af rullen end den normale akryl tape.
• Holdbar over for alder og UV lys
• Let afruldning
• Støjsvag
• Anvendes til næsten alle opgaver (mindre velegnet til genbrugspap)
Klæbemasse: Vandbaseret acrylklæber
Rygmateriale: PP

 

Hotmelt pakketape

Hot Melt tape

Hotmelt pakketape

En tape med kraftig klæb
• Let afruldning
• Nogen støj
• Velegnet til alle typer papkasser
• Tapen bør påføres ved en temperatur over 10 grader.
Klæbemasse: Syntetisk
Rygmateriale: PP

 

Hotmelt tape

Freezer tape

Freezer tape

 

(leveres kun med logo tryk)

Hot Melt freezer pakketape er designet til at erstatte naturgummibaserede pakketaper. Freezer tapen er fremragende ved lave temperaturer – selv ved -20°C og også god stabilitet ved temperaturer op til 30°C. Det skal dog foreslås at påføring af tapen bør ske i temperatur over 0° C.
Klæbemasse: Syntetisk
Rygmateriale: PP

solvent pakketape

Solvent tape (naturgummi)Solvent pakketape

Miljøvenlig pakketape, der klæber godt i kolde miljøer
Solvent tapen vurderer vi til at være den mest miljøvenlige pakketape. Samtidig er PP solvent tapen en pakketape med god klæbekraft, dette gælder også på papkasser af genbrugspap og på plastoverflader. Solvent klæberen har næsten de samme egenskaber som Hotmelt, dog kan solvent tapen tåle at blive påført i temperaturer helt ned til 0 grader. Solvent tape er derfor god hvis du sælger frostvarer.
• Miljøvenlig pakketape
• Kraftig klæbeevne
• Klæber godt på papkasser og plastoverflader
• Anvendelig både ved høje og lave temperaturer
Klæbemasse: Naturkausjuk/harpiks
Rygmateriale: PP

PVC pakketape

Vinyltape (PVC / Solvent)

PVC pakketape

Den traditionelle emballagetape til alle pakkeopgaver. Vinyltape (også kaldet PVC tape) kan anvendes til både genbrugskarton og karton af nye fibre og er yderst velegnet til sikker forsegling af tungere pakker og kasser.
• Kraftig klæbeevne og høj brudstyrke
• Støjsvag
• Nem at arbejde med
• Meget holdbar
• Kan benyttes i kolde rum
Klæbemasse: Naturkausjuk/harpiks
Rygmateriale: PVC (Vinyl)

 

Pakketape med logo tryk
Når det kommer til tryk på pakketape er det kun fantasien der sætter grænser. Hos ALBE Emballage A/S leverer vi et bredt udvalg af pakketape med tryk. Alle typer tape er velegnet til at få logo eller andet tryk på, så det kommer helt an på hvordan du bruger din tape og til hvilke typer pakkeopgaver. Er du i tvivl om hvilken type pakketape du skal bruge er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter på tlf. 44 68 07 07, du kan også læse mere om tape med tryk her på siden.

Gem