HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE  

Ekstra høj kvalitet bobleplast
Boblefolie som også kaldes bobleplast er et meget brugbart materiale til pakning, fordi det giver varerne god beskyttelse og fordi det er nemt at arbejde med og tilpasse efter egne behov.

Perfekt emballage til beskyttelse af varer under forsendelse
For på bedst mulig vis at sikre at dine varer kommer sikkert frem til dine kunder er det vigtigt at emballere produktet korrekt. Når du emballerer med boblefolie skal du vikle folien fast omkring din vare. Den bedst mulige beskyttelse opnår du ved at sikre at produkterne ligger fast og beskyttet i de mange små luftbobler, som boblefolien består af. Herefter kan du pakke varen i en æske eller kuvert alt efter størrelse og skrøbelighed. 

Boblefolie i ruller eller som poser
Ud over de velkendte ruller med boblefolie finder du i vores sortiment desunden også boblefolie udformet som poser. Boblefolieposerne er yderst praktiske og nemme at bruge. De leveres i flere forskellige varianter, nemlig med eller uden limluk samt i en pink antitstatisk udgave. 

Pris pr. stk. 350,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 78,00 DKK  u/Moms
rulle
Pris pr. stk. 150,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 125,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 210,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 275,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 390,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 430,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 365,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 430,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 600,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 530,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 830,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1.700,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 280,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 189,00 DKK  u/Moms

Alle former for boblefolie
Boblefolie, som også kaldes bobleplast, er helt perfekt til beskyttelse af varer under transport og opbevaring, fordi boblefolien yder god stødabsorbering og beskyttelse. Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af boblefolie, både den almindelige transparante boblefolie, som de fleste kender, men også en antistatisk boblefolie der blandt andet anvendes til beskyttelse af elektroniske komponenter, der kan tage skade af elektrostatiske ladninger. Desuden er vi også lagerførende af boblefolie med papir. Ens for alle de typer af boblefolie vi forhandler er, at de leveres i praktiske ruller med 100 eller 75 meter på og at de alle leveres i en rigtig god og kraftig kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris.

På disse sider finder du vores standard sortiment af boblefolie. Der er mange forskellige typer, som kan dække mange forskellige behov, men skulle du få brug for det, så  fremstiller vi selvfølgelig også specialløsninger. Så skal du bruge boblefolie i andre størrelser, boblefolie med store bobler eller andet du ikke finder i vores sortiment, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning og fremstille boblefolie, der dækker lige præcis dine behov. 

Mange fordele ved boblefolie
Boblefolie er en yderst populær emballage til beskyttelse og indpakning af varer. Det er der flere grunde til.

For det første er boblefolie vægtmæssigt et meget let materiale, som ikke øger vægten på dine forsendelser meget. Det betyder at du kan pakke dine varer godt ind og give dem en rigtig god beskyttelse, samtidig med at du kan holde forsendelsesprisen helt i bund.

For det andet er boblefolie produceret i et meget stærkt materiale, som både holder fugt og snavs væk fra dine varer og som samtidig yder optimal beskyttelse til dine produkter, der helt kan undgå skader, ridser og lignende.

Boblefoliens stødabsorberende egenskaber gør den perfekt til foring og indpakning af produkter til forsendelse i for eksempel papkasser. Du pakker blot først varen godt og stramt ind i boblefolie, hvorefter du placerer den i en pakke eller papkasse i rette størrelse. Som et ekstra plus er vores boblefolie naturligvis produceret i et 100% genanvendeligt materiale, så vi kan passe godt på miljøet, samtidig med at vi passer godt på dine forsendelser.

 

Med boblefolie får du altså:

• Let og fleksibelt materiale
• God modstand mod støv, snavs og fugt
• Mange størrelser
• Hurtig levering

Skal du pakke små varer?
Til indpakning og forsendelse af mindre produkter, kan det eventuelt betale sig at anvende boblekuverter i stedet for boblefolie. Boblekuverter har den fordel, at de er meget nemme at håndtere og er specielt egnet til forsendelse af mindre produkterne. Boblekuverterne fås i mange forskellige størrelser, så det burde være muligt at finde en størrelse, der passer til dine behov.