Boblefolie til gode priser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Boblefolie / bobleplast i høj kvalitet

Hos ALBE Emballage A/S finder du alle former for boblefolie og i mange forskellige størrelser. Vores boblefolie er naturligvis den genanvendelige udgave uden nylon og er derfor mere miljøvenlig end andre på markedet.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 230008
1 anmeldelser

Antistatisk behandlet boblefolie

Model/varenr.: 230024
2 anmeldelser

Antistatisk behandlet boblefolie

Model/varenr.: 230005
1 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230007
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230012
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Populær
Model/varenr.: 230023
2 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris!

Model/varenr.: 230027
1 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230032
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230034
0 anmeldelser

Høj kvalitet til en god pris

Model/varenr.: 230061
1 anmeldelser

Boblefolie med papir på bagsiden

Model/varenr.: 230060
1 anmeldelser

Boblefolie med papir på bagsiden

Alle former for boblefolie

BoblefolieBoblefolie også kaldet bobleplast er perfekt til beskyttelse af varer under transport og opbevaring. Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af boblefolie, både den almindelige transparante boblefolie, som de fleste kender, men også en antistatisk boblefolie der bl.a. anvendes til beskyttelse af elektroniske komponenter, der kan tage skade af elektrostatiske ladninger. Desuden er vi også lagerførende af boblefolie med papir. Ens for dem alle er, at de leveres i praktiske ruller med 100 eller 75 meter på og at de alle leveres i en rigtig god og kraftig kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris. På disse sider finder du vores standard sortiment, men vi fremstiller også specialløsninger. Så skal du bruge boblefolie i andre størrelser, boblefolie med store bobler mv. så kontakt os endelig, så klarer vi også den:)

Mange fordele ved boblefolie
Boblefolie er en yderst populær emballage til beskyttelse og indpakning af varer. Det er der flere grunde til, for det første er boblefolie vægtmæssigt et meget let materiale, som ikke øger vægten på dine forsendelser meget. Desuden er den boblefolien produceret i et meget stærkt materiale som både holder fugt og snavs ude og som samtidig yder optimal beskyttelse til dine produkter uden at ridse dem. Foliens stødabsorberende egenskaber gør den perfekt til foring og indpakning af produkter til forsendelse i f.eks. papkasser. Som et ekstra plus er vores boblefolie naturligvis produceret i et 100% genanvendeligt materiale.
• Let og fleksibelt materiale
• God modstand mod støv, snavs og fugt
• Mange størrelser
• Hurtig levering

Skal du pakke små varer?
Til indpakning og forsendelse af mindre produkter, kan det eventuelt betale sig at anvende boblekuverter i stedet for boblefolie. Boblekuverter har den fordel at de er meget nemme at håndtere og er specielt egnet til forsendelse af mindre produkterne. boblekuverterne fås i mange forskellige størrelser, så det burde være muligt at finde en størrelse der passer.

 

Køb alt emballage til beskyttelse

BølgepapFor at kunne tilbyde alle kunder uanset mængde og behov den bedste løsning fører vi hos ALBE Emballage A/S et bredt udvalg af emballager til beskyttelse af varer under transport og forsendelse. I vores sortiment finder du udover vores store udvalg af boblefolie blandt andet også bølgepap i mange forskellige størrelser. Bølgepap kan anvendes til et hav af forskellige pakkeopgaver og er i mange tilfælde en god, billig og miljøvenlig form for emballage.

Til at lukke bølgepappen om varen vil vi anbefale at der anvendes en god pakketape til formålet. I vores verden er der ikke noget der hedder en "almindelig pakketape" alle typer er nemlig forskellige på den måde at de kan være med forskellig bærer, det kan enten være PP, PVC, lærred, papir og meget mere og desuden er der forskellige typer lim. Da der findes så mange forskellige typer er det vigtigt at få rådgivning om hvad der bedst egner sig til den enkelte pakkeopgave. Hos ALBE Emballage A/S sidder vores kompetente rådgivere altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for at give dig den mest optimale løsning til lige præcis din pakkeopgave. Ring på tlf. 44 68 07 07 for at høre mere.

Pakketape