For at dække hvert enkelt kundes behov for tape bedst muligt, både hvad angår pris og kvalitet, lagerfører vi et meget bredt udvalg af pakketape. Vores store udvalg af pakketaper, giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige bredder, farver og materialer. For mange mennesker er tape verdenen en jungle at finde rundt i, men fortvivl ikke! Hos ALBE Emballage sidder der en række eksperter klar til at rådgive og vejlede dig, så du får netop den pakketape som passer bedst til dit behov. 

Model/varenr.: 114659
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114802
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111411
Pris pr. stk. 15,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114312
Pris pr. stk. 7,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 112141
Pris pr. stk. 17,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111961
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114801
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 45,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 112729
Pris pr. stk. 12,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 25,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 8,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 9,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 10,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 10,00 DKK  u/Moms

Vælg den rigtige pakketape
Når du skal vælge hvilken type pakketape, som egner sig bedst til dit behov er temperaturforholdene og materialet, som tapen skal påføres afgørende. Derudover kan dine ønsker til pris, brugervenlighed, brudstyrke, vand- og vejrbestandighed, støj, udseende og miljøvenlighed have indflydelse på, hvilken pakketape du skal vælge. 

PP og PVC tape
Når vi taler om pakketape, kan du vælge mellem to typer af bærer, PP eller PVC. Polypropylen tape også kaldet PP tape er en god og økonomisk løsning, som kan anvendes til stort set alle opgaver lige fra helt lette, middeltunge og tunge papkasser og emballage. PP tape leveres i mange forskellige farver, samt mange forskellige kvaliteter, lige fra standardkvalitet, super kvalitet til PP tape beregnet til maskiner. PVC tape har en kraftig klæbeevne og klæber rigtig godt på kasser af genbrugspap. En fordel ved PVC tape er at den altid er støjsvag i brug. 

Pakketape med tryk
Med logo tryk på pakketapen kan du slå to fluer med et smæk og både få lukket dine kasser samtidig med at du markedsfører din virksomhed. Tape med logo eller andet tryk åbner op for mange kreative muligheder, så det er kun fantasien der sætter grænser. Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du både købe tape med tryk i maskinruller men også håndruller og i mange forskellige typer og kvaliteter.

En Populær tape type er f.eks. vores PP solvent pakketape med tryk. Det er en rigtig god tape, som både klæber godt, er meget holdbar og som samtidig leveres til en rigtig god pris. Sammen med PP solvent tapen kan de være en fordel at anvende en tapedispenser, som reducerer støjen. Dem findes der flere forskellige af, da hver enkelt kunde har sine præferencer.