Hos ALBE Emballage A/S finder du alt hvad du skal bruge til indpakning af varer. Det gælder både indpakning som har til formål at beskytte dine varer under transport og forsendelse, men og indpakningspapir som skal give din vare et flot og attraktivt udseende, som f.eks. gavepapir. 

En papir til indpakning, som har været på markedet i mange år er fidele. Fidele fås i et hav af forskellige kvaliter og størrelser, så det burde være muligt at finde én som passer til indpakning af dine produkter. 

En papir, som bliver mere og mere populær for vores kunder er vores Eco klæbepapir. Det smarte ved denne type papir er, at den kæber på dig selv, men ikke produktet. Det gør det muligt at undvære pakketape mv. En anden fordel er at du med denne type emballage kan pakke langt hurtigere og billigere.

Er du i tvivl om hvilken type indpakning der passer bedst til dig, så kontakt os endelig. Vores konsulenter sidder klar både på mail og telefon og tager gerne en uforpligtende snak med dig.

Model/varenr.: 590032
Pris pr. stk. 150,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 590033
Pris pr. stk. 175,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591000
Pris pr. stk. 0,99 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591003
Pris pr. stk. 0,74 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591004
Pris pr. stk. 2,30 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591001
Pris pr. stk. 0,61 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591002
Pris pr. stk. 0,91 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591005
Pris pr. stk. 1,10 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591006
Pris pr. stk. 1,20 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591007
Pris pr. stk. 3,60 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 700721
Pris pr. stk. 0,83 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300051
Pris pr. stk. 51,96 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300053
Pris pr. stk. 78,74 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300054
Pris pr. stk. 90,62 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 110,00 DKK  u/Moms

Papir til mange formål
Hvad enten det er til afdækning, indpakning eller indvendig beskyttelse af varer er fidele et godt bud på den perfekte emballage. Til forsendelse af både store og små pakker i alle størrelser og former er den brune indpakningspapir ideel. Sammen med den rigtige pakketape kommer indpakningen til at gå som en leg. Brunt papir til indpakning, afdækning og indvendig beskyttelse.

Papir i mange forskellige størrelser og kvaliteter
For at kunne dække alle vores kunders behov lagerfører vi mange forskellige kvaliter og størrelser. Ønsker du at beskytte dine varer ekstra godt, kan det anbefales at vælge den tykke kvalitet på 65 g/m2. Denne kraftige kvalitet egner sig specielt også godt til afdækningsopgaver. Skal du derimod pakke mindre varer ind, kan det være bedre at arbejde med den lidt tyndere kvalitet på 40 g/m2.  

Nogle af fordelene ved indpakningspapir er, at det er nemt og hurtigt at arbejde med når der skal pakkes ind. For at gøre arbejdsgangen endnu nemmere, kan vi anbefale dig at anvende et stativ. Der findes flere forskellige muligheder når det drejer sig om stativer alt afhængig af hvilken størrelse papirrulle der anvendes.

Giv dine kunder gaver i en flot indpakning
Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du samle alle dine indkøb når det drejer sig om produkter til indpakning og forsendelse af varer. Dette gælder naturligvis også når du skal lave flotte gavekuve og æsker, fine poser med snor eller gavebånd eller noget helt tredje. På denne side har vi samlet et udvalg af vores emballager som passer ind i kategorien gaveindpakning. 

En kreativ gaveindpakning gør gaven endnu bedre
Der er et utal af forskellige måder at pakke gaver ind på. Vælg en helt klassisk og simpel metode med vores flotte gaveæsker og kurve med cellofan og eventuelt vores gavebånd eller dekorér dine gaver ud fra et bestemt tema. Uanset hvilken form for gaveindpakning du går efter så er du kommet til det rette sted.