Kæmpe udvalg af pakketape i håndruller

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

PakketapeKøb din pakketape her
Skal du bruge pakketape er du kommet til det helt rette sted. Når du køber tape hos ALBE Emballage A/S, er du sikker på altid at få en tape i den bedste kvalitet samtidig med at du får en den til en rigtig god pris. Vi leverer et kæmpe udvalg af mange forskellige typer pakketape, som hver især har deres specielle egenskaber, vores sortiment omfatter bl.a. PP Hotmelt pakketape, PP Solvent pakketape samt PP Akryl tape. Ud over det brede udvalg af håndruller, leverer vi også mange forskellige typer pakketape i maskinruller.

Mange forskellige typer tape
Det kan for mange være en jungle at finde rundt i alle disse forskellige typer tape, da de fleste "bare" leder efter en helt "almindelig" pakketape. Det er én af grundende til at vi altid har rådgivere siddende klar ved telefonen og de tager gerne en snak med dig om hvilken type tape, som egner sig bedst til dine pakkeopgaver.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 112741
0 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112751
1 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112791
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112801
0 anmeldelser

24 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111200
1 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111201
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111211
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111215
0 anmeldelser

24 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111521
0 anmeldelser

18 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111151
0 anmeldelser

144 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111194
0 anmeldelser

96 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111371
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Populær
Model/varenr.: 111441
2 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 114801
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

1 anmeldelser

36 ruller pr. karton
Poser egnet til kontakt med fødevarer Egnet til kontakt med fødevarer 

Model/varenr.: 110331
0 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 110431
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 110511
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 110261
0 anmeldelser

96 ruller pr. karton

Vi dækker hver enkelt kundes behov

For at dække hvert enkelt kundes behov for tape bedst muligt, både hvad angår pris og kvalitet, lagerfører vi et meget bredt udvalg af pakketape. Vores store udvalg af pakketaper, giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige bredder, farver og materialer. For mange mennesker er tape verdenen en jungle at finde rundt i, men fortvivl ikke! Hos ALBE Emballage sidder der en række eksperter klar til at rådgive og vejlede dig, så du får netop den pakketape som passer bedst til dit behov. Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk 

PakketapeVælg den rigtige pakketape

Når du skal vælge hvilken type pakketape, som egner sig bedst til dit behov er temperaturforholdene og materialet, som tapen skal påføres afgørende. Derudover kan dine ønsker til pris, brugervenlighed, brudstyrke, vand- og vejrbestandighed, støj, udseende og miljøvenlighed have indflydelse på, hvilken pakketape du skal vælge. 

PP og PVC tape
Når vi taler om pakketape, kan du vælge mellem to typer af bærer, PP eller PVC. Polypropylen tape også kaldet PP tape er en god og økonomisk løsning, som kan anvendes til stort set alle opgaver lige fra helt lette, middeltunge og tunge papkasser og emballage. PP tape leveres i mange forskellige farver, samt mange forskellige kvaliteter, lige fra standardkvalitet, super kvalitet til PP tape beregnet til maskiner. PVC tape har en kraftig klæbeevne og klæber rigtig godt på kasser af genbrugspap. En fordel ved PVC tape er at den altid er støjsvag i brug. Ønsker du at læse mere om forskellen på de forskellige typer pakketape, kan du læse vores Pakketape Guide - Klik her

 Tape med tryk
Pakketape med tryk

Med logo tryk på pakketapen kan du slå to fluer med et smæk og både få lukket dine kasser samtidig med at du markedsfører din virksomhed. Tape med logo eller andet tryk åbner op for mange kreative muligheder, så det er kun fantasien der sætter grænser. Som kunde hos ALBE Emballage A/S kan du både købe tape med tryk i maskinruller men også håndruller og i mange forskellige typer og kvaliteter.

En Populær tape type er f.eks. vores PP solvent pakketape med tryk. Det er en rigtig god tape, som både klæber godt, er meget holdbar og som samtidig leveres til en rigtig god pris. Sammen med PP solvent tapen kan de være en fordel at anvende en tapedispenser, som reducerer støjen. Dem findes der flere forskellige af, da hver enkelt kunde har sine præferencer.