HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Emballage med logo er godt for dit brand

Uanset hvilken type virksomhed du driver, kan det være en stor fordel at vælge emballage med logo. Hvis du pakker dine forsendelser til kunderne i emballage med logo, er det nemlig med til at styrke opmærksomheden omkring dit brand. Samtidig vil emballage med logo sikre, at modtageren af pakken med det samme kan aflæse, at pakken kommer fra dig og din virksomhed - og det øger det professionelle indtryk omkring dig, din virksomhed og selve pakken. 

Stort set alt inden for emballage med logo og tryk
Hvis du ønsker emballage med tryk, eller emballage med logo er der mange forskellige muligheder. Du kan vælge æsker med logo eller gå efter en tape med speciallavet tryk. Her på siden finder du blot et mindre udvalg af hvad vi kan tilbyde af special fremstillede emballager, herunder emballage med logo og tryk. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere om dine muligheder for emballage med logo, er du meget velkommen til at kontakte os for en inspirerende og uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den løsning, der på bedste måde imødekommer dine ønsker og behov. 

Emballage med logo gør dine forsendelser unikke

Hvis du ønsker at dine kunder skal kunne kende dine pakker, eller at dine pakker skal være unikke, så er det oplagt at bruge emballage med logo eller tryk. På den måde kan du helt selv bestemme, hvilket indtryk din pakke giver, når den lander i modtagerens hænder. Det kan have stor betydning for både opmærksomheden for dit brand og for den glæde pakken genererer hos modtageren. 

En slags ekstra reklame

Du kan af gode grunde anse emballage med logo som en del af markedsføringen af din virksomhed. Når du vælger at bruge emballage med logo eller anden tryk, der promoverer din virksomhed vil det nemlig blive genkendt oftere og udbrede viden om dit firma. Samtidig vil det styrke opmærksomheden omkring dit brand. 

Unikke pakker skaber større glæde hos modtageren

Mange virksomheder oplever, at unikke pakker skaber en større forventningens glæde hos modtageren. Det kan eksempelvis være pakker i en særlig farve, eller med et særligt tryk, som på den ene eller den anden måde indikerer, hvad der er i pakken. Skal du for eksempel sende smykker eller kosmetik, kan du overveje om en postæske i en eksklusiv kvalitet og farve - og med logo - vil gøre for oplevelsen hos modtageren.

Sådan pakker du med emballage med logo

Når du pakker dine varer i emballage med logo, foregår det på nøjagtig samme måde som hvis du pakkede i almindelig emballage. Har du et varesortiment, der indeholder genstande i mange forskellige størrelser, anbefaler vi, at du har forskellige typer af emballage med logo, så du eksempelvis altid har den rette størrelse papkasse, pose eller postæske ved hånden. 

Papirposer med tryk - en oplagt måde at reklamere for din virksomhed på!

Udover at anvende emballage med logo til pakning, så kan du også med fordel overveje poser med tryk. De er især super velegnede, hvis du har en fysisk butik. Lad kunderne forlade butikken med varerne i en papirspose med logo, så de kan reklamere for dig mens de går rundt på gaden med deres nye køb. Det er også oplagt at anvende papirsposer med tryk til forskellige typer af events, hvor deltagerne for eksempel skal have en goodiebag eller lignende med hjem.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af papirsposer i forskellige størrelser, farver og med forskellige typer af håndtag. Har vi ikke lige den type pose du søger, er du meget velkommen til at kontakte dig, så vi kan finde en god løsning. 

Emballage med logo til fødevarer

Hos Albe Emballage finder du også en lang rækker typer af emballage, som er godkendte til fødevarer. Ønsker du disse med logo eller tryk på kan det også lade sig gøre, da stort set alle slags poser i vores sortiment kan leveres med tryk. Har du selv nogle ideer til specialfremstillet emballage er du velkommen til at fortælle os om ideen - så kan vi sammen finde ud af, om det kan lade sig gøre at fremstille og hvad prisen herfor vil være. 

Alle typer af emballage og tilbehør

For at gøre det nemt for vores kunder, har vi et stort udvalg af alle slags emballage og tilbehør til pakning, forsendelse med mere. Det betyder, at du som kunde kan gøre det nemt for dig selv og samle dine emballage bestillinger et sted. Samtidig tilbyder vi nogle af markedets bedste priser, fordi vi har nogle gode aftaler hos vores leverandører og producenterne.