Boblepapir er et alternativ til boblefolie og er ideelt til dig, som ønsker nem og hurtig indpakning af varer til forsendelse.
Boblepapir anvendes primært til indpakning og beskyttelse af varer hos webshops, men kan også anvendes i mange andre brancher.

Det prægede papirmateriale er stød- og vandabsorberende. Papiret er derfor ideelt til brug som indpakningsmateriale, som
et mellemlag eller til at dække og beskytte mod transportskader og fugt.

Model/varenr.: 300046
Pris pr. stk. 230,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300041
Pris pr. stk. 70,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300042
Pris pr. stk. 99,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 300044
Pris pr. stk. 115,00 DKK  u/Moms

Emballage til indpakning

Boblepapir vs bobleplast
Vi hører det igen og igen fra de mange fantastiske virksomheder, vi arbejder med. Alle er stærkt engagerede i miljøet og ønsker at pakke deres varer i den mest miljøvenlige emballage. Mange mener at den bedste måde at gøre dette på er, ved at forbyde plast og helt undgå den til beskyttelse af deres produkter under transport og forsendels. Men er plastik virkelig ondt? Er papir mere miljøvenligt end plastik?

Det ultimative mål for bæredygtighed er, at mennesker eksistere på måder, der styrker og regenererer planeten for alle fremtidige generationer. Svaret på spørgsmålet om en emballage er bæredygtig eller ej er ikke enkel. Det kan ikke bare koges ned til slutningen af ​​levetiden, eller hvor materialer ender, når de er forbrugt. Det kræver at man overvejer og undersøger det enkelte produkts livscyklus at finde svaret på dette.

Anvendelse af boblepapir
Boblepapir har i mange år været anvendt som mellemlæg, blandt andet til tallerkner mv. Papiret er også ideelt til indpakning af andre produkter som f.eks. skåle. Fordelen ved emballagen er , at du kan pakke dine varer helt uden brug af tape, da det holder formen.