HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Bredt udvalg af strækfilm i høj kvalitet
ALBE Emballage A/S har over 35 års erfaring indenfor industri- og transportemballage og har et strækfilm program nøje udvalgt, så det passer til hvert enkelt kundes behov. I det store udvalg af forskellige typer strækfilm og dimensioner, kan det ofte virke uoverskueligt at vælge den bedst egnede til rette anvendelse, derfor sidder vores kompetente rådgivere altid klar ved telefonen til at rådgive og vejlede dig på bedst muligt vis. Er der behov for det kommer der også gerne en konsulent ud og besøger dig.

Strækfilmens egenskaber
Strækfilm er effektivt til beskyttelse mod støv, fugt, snavs mv. og anses for at være den mest populære metode til indpakning af paller. Når man snakker strækfilm / strækfolie skelner man mellem to typer; blæst og cast (støbt). Disse betegnelser fortæller om måde folien er fremstillet på.

Der er stor forskel i egenskaberne på disse typer strækfolie. Valg af type er det første man bør vurdere, når man skal vælge sin strækfilm. I dag er stort set al strækfolie co-extruderet (flere lag ekstruderet til et lag), men mono ekstruderet folie kan forekomme – oftest i blæste. 

Manuel omsnøring
Med håndstrækfilm er det hurtigt og nemt at pakke pallerne manuelt. Håndstrækfilmen fås både i gennemsigtige/klare varianter som er en fordel hvis du nemt skal kunne genkende indholdet på pallen. Alternativt kan vælges varianter, som ikke er gennemsigtige. Disse er især gode hvis du ønsker at skjule indholdet på pallen, og dermed sikre den mod eventuelt tyveri. Husk som ekstra sikring mod tyveri, at tilkøbe tape med tryk.

Strækfilm til bundtning af varer
Hvis du udelukkende bruger strækfilm til bundtning af dine varer vil vi klart anbefale banderolefilm. Det smarte ved banderolefilm er, at filmen er meget nem at fjerne igen, da den ikke indeholder lim.

ALBE Emballage A/S er en yderst kompetent samarbejdspartner for dig der ønsker at få mest for mindst.

Pris pr. stk. 13,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 132101
Pris pr. stk. 40,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 129995
Pris pr. stk. 1.400,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 129999
Pris pr. stk. 1.500,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 131472

Ring for pris
44 68 07 07

Model/varenr.: 117161
Pris pr. stk. 45,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 117101
Pris pr. stk. 10,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130082
Pris pr. stk. 70,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130102
Pris pr. stk. 80,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130181
Pris pr. stk. 80,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130152
Pris pr. stk. 115,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130183
Pris pr. stk. 115,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 132112
Pris pr. stk. 500,00 DKK  u/Moms

Alle former for emballage

Ud over det brede udvalg af billig strækfilm i høj kvalitet finder du også et hav af andre typer emballage i vores sortiment. 

Et område som er i hastig vækst er webshop markedet og emballage hertil. Derfor er det vigtigt for grossister som os, at have et stort udvalg af webshopemballage, så vi er sikre på at vores kunder – uanset branche og type af varer, kan sende deres varer afsted med fragtmanden og være sikre på at varen kommer uskadt frem til kunden. Der er naturligvis stor forskel på hvilken emballage man skal bruge til forsendelse af varer fra en webshop. Én som dog går igen hos mange af vores kunder er papkassen eller webkassen. Disse findes selvfølgelig i mange forskellige størrelser og kvaliteter og udfyldes ofte med én af vores miljøvenlige typer kassefyld hvorefter de lukkes med tape.

Sæt dit personlige præg på forsendelsen
For at få dine forsendelser til at skille sig ud fra mængden og give dem et specielt udtryk, er der flere ting du kan gøre. For det første er der den mulighed at få specielfremstillet emballage som f.eks. papkasser med logotryk, tape med logotryk eller noget helt andet. Hvis du ønsker et hurtigt omskifteligt udtryk er vores silkepapir i mange forskellige farver eller etiketter måske også en god ide. Med disse kan du hurtig, let og billigt skifte dit udryk på forsendelserne fra gang til gang. 

Inden for strækfilm er der også mulighed for at sætte dit personlige præg. Her kan du nemlig også få dit logo eller andet trykt på. 

Ønsker du at vide mere om dette er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en snak med dig omkring hvilke muligheder der er for dig.