Vi er RIGTIG gode til strækfilm

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Bredt udvalg af strækfilm i høj kvalitet
Trioplast strækfilmALBE Emballage A/S har over 35 års erfaring indenfor industri- og transportemballage og har et strækfilm program nøje udvalgt, så det passer til hvert enkelt kundes behov. Vi er Trioplasts fortrukne leverandør af strækfilm. Trioplast er kendte for deres høje kvalitets strækfilm, som er nøje sammensat, så den passer til både deres samarbejdspartnere og miljøet. I kategorien maskinstrækfilm kan du læse mere om Trioplasts egenskaber.

I det store udvalg af forskellige typer strækfilm og dimensioner, kan det ofte virke uoverskueligt at vælge den bedst egnede til rette anvendelse, derfor sidder vores kompetente rådgivere altid klar ved telefonen til at rådgive og vejlede dig på bedst muligt vis. Er der behov for det kommer der også gerne en konsulent ud og besøger dig.

ALBE Emballage A/S er en yderst kompetent samarbejdspartner for dig der ønsker at få mest for mindst.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk 

MaskinstrækfilmHåndstrækfilmBanderolefilm

Strækfilmens egenskaber

StrækfilmStrækfilm er effektivt til beskyttelse mod støv, fugt, snavs mv. og anses for at være den mest populære metode til indpakning af paller. Når man snakker strækfilm / strækfolie skelner man mellem to typer; blæst og cast (støbt). Disse betegnelser fortæller om måde folien er fremstillet på.

Der er stor forskel i egenskaberne på disse typer strækfolie. Valg af type er det første man bør vurdere, når man skal vælge sin strækfilm. I dag er stort set al strækfolie co-extruderet (flere lag ekstruderet til et lag), men mono ekstruderet folie kan forekomme – oftest i blæste. 

Manuel omsnøring

Håndstrækfilm

Med håndstrækfilm er det hurtigt og nemt at pakke pallerne manuelt. Håndstrækfilmen fås både i gennemsigtige/klare varianter som er en fordel hvis du nemt skal kunne genkende indholdet på pallen. Alternativt kan vælges varianter, som ikke er gennemsigtige. Disse er især gode hvis du ønsker at skjule indholdet på pallen, og dermed sikre den mod eventuelt tyveri. Husk som ekstra sikring mod tyveri, at tilkøbe tape med tryk.

Strækfilm til bundtning af varer
Hvis du udelukkende bruger strækfilm til bundtning af dine varer vil vi klart anbefale banderolefilm. Det smarte ved banderolefilm er, at filmen er meget nem at fjerne igen, da den ikke indeholder lim.

Strækfilmdispenser

Husk tilbehøret

Vi leverer et bredt udvalg af tilbehør til strækfilm. I vores sortiment finde du dispensere, som passer til de forskellige typer, knive som nemt skærer over mv. Se f.eks. udvalget af vores dispensere til håndstrækfilm - Klik her.