HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE  

Tape i høj kvalitet til gode priser
Hos ALBE Emballage A/S kan du købe et MEGET bredt udvalg af tape i høj kvalitet til mange forskellige formål. Uanset om du er på jagt efter pakketape til lukning af dine papkasser, tape til afdækning eller noget helt tredje, så har vi et stort udvalg på lager til gode priser. Den mest optimale tape for dig afhænger af, hvad den skal bruges til. Hvis du pakker tunge varer til forsendelse kan det være en fordel med f.eks. filamenttape frem for almindelig pakketape. Tjek også vores brede udvalg af tape med tryk. Vores kompetente rådgivere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en snak med dig om hvilken type der egner sig bedst til dit behov.

Model/varenr.: 110026
Pris pr. stk. 60,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 110008
Pris pr. stk. 200,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 110007
Pris pr. stk. 200,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114659
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114911
Pris pr. stk. 35,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114509
Pris pr. stk. 40,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 111411
Pris pr. stk. 15,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 113301
Pris pr. stk. 7,99 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 113321
Pris pr. stk. 14,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 113381
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 113311
Pris pr. stk. 60,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 114312
Pris pr. stk. 7,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms

Tape er én af vores rigtig store styrker
Hos ALBE Emballage A/S har vi siden firmaets grundlæggelse i 1981 haft stor fokus på tape. Vi har en stor viden indenfor området og var bl.a. én af de første til at indføre PVC fri pakketape på det danske marked. Den PVC frie tape, som vi kalder PP har både den fordel at den er mere miljøvenlig og samtidig langt billigere end PVC tape. Indførelsen af PP på det danske marked har gjort at prisen pr. meter pakke i dag er langt billigere end den var tilbage i 1970'erne.

Pakketape til alle formål
Hvad enten du pakker papkasser af genbrugspap, pakker i kulde, ønsker en tape som ikke støjer, en med tryk på eller noget helt andet, så har vi en pakketape, som passer til dig. I vores sortiment finder du tape i mange forskellige farver, bredder og typer, vores alsidige sortiment omfatter blandt andet pakke,, papir, afdæknings, ,dobbeltklæbende, og lærredstape og meget meget mere. Klik på de forskellige kategorier ovenfor for at læse mere. Der findes et have af forskellige typer tape, hvis du er i tvivl om hvilken type pakketape der passer til dit behov er du altid velkommen til at kontakte vores specialister på tlf. 44 68 07 07. 

Vælg den rigtige type pakketape
Ved valg af pakketape, er der flere forskellige forhold der skal tages hensyn til, her er temperaturforholdene samt det materiale, som tapen skal sidde på afgørende. Derudover skal der tages højde for dine ønsker til pris, brugervenlighed, brudstyrke, vand- og vejrbestandighed, støj mv. Desuden kan udseende og miljøvenlighed have indflydelse på, hvilken type tape du bør vælge. PP akryl er en god og meget populær all-round til pakning, som kan anvendes til stort set alle pakkeopgaver. Fordelen ved akryl tapen er, at den er meget pris- og miljøvenlig. Til de lidt mere krævende pakkeopgaver kan vi med fordel anbefale dig at anvende en PVC tape også kaldet vinyl, fordelen ved PVC er at den er let at påføre, har en høj klæbeevne, en høj rivstyrke, er uelastisk (det vil sige at tapen ikke giver sig så meget) og er god at trykke på. Husk altid at købe en tapedispenser til din pakketape, det gør arbejdet med lukning af papkasserne langt lettere, både ved påføring og afrivning.

Stort udvalg af special tape
Tape anvendes ikke kun til at lukke papkasser med. Hos ALBE Emballage A/S har vi et stort udvalg af mange forskellige typer, designet til helt specifikke formål. Med afdækningstape kan du nemt og hurtigt få afdækket de steder der IKKE skal males, i vores sortiment finder du også et bredt udvalg af andre materialer til afdækning. Med dobbeltklæbende tape kan du nemt fastgøre eller klæbe materialer sammen, med sikkerheds- og advarselstape kan du nemt afmærke eller gøre opmærksom på farlige områder, med armeringstape kan du hurtigt og nemt forsegle revner, pladesamlinger samt reparere skader mv. Til bundtning og strapping bør du anvende strappingtape eller filamenttape, som ikke afsætter limrester på produktet. Vores malertape, også kaldet crepe tape eller afdækningstape findes i flere forskellige typer og kvaliteter hvilket gør det muligt at finde en malertape, som passer til lige præcis den type af maleropgaver du arbejder med.

 

Pakketape Guide

 

Gem