Kæmpe udvalg af kassefyld 

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE 

Vælg den rigtige kassefyld
Den hvide stjernefyld er en let og billig og meget populær type, da den kan anvendes til forsendelse af stort set alle former for varer. Hvis du skal sende elektroniske produkter, bør du anvende den antistatiske, som er produceret til at beskytte produktet mod statisk elektricitet. Papirfyld bliver mere og mere populært, for det første er der flere forskellige muligheder afhængigt af dit behov, papirfyld er miljøvenligt og samtidig er det let at arbejde med. Èn af vores meget populære typer er Speedman Box papirfyld, som især henvender sig til pakkeområder med begrænset plads. I den lidt mere farverige og eksklusive ende tilbyder vi f.eks. sizzlepak som er en kassefyld fremstillet af krøllet farvet papir. Sammen med træuld anvendes disse former for kassefyld ofte til gaveforsendelser. Træuld og sizzlepak beskytter nemlig ikke kun produktet under forsendelse men giver samtidig også varen et eksklusivt look.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 220009
0 anmeldelser
Indhold: 440 literFremstillet af majsgranulat Biofyld er biologisk nedbrydeligt pakkefyld også kaldet kassefyld og pakkechips som anvendes som stødabsorberende indhold i pakker til forsendelse. Bio pakkefyld er 100% komposterbart (DIN EN 13432 certificeret) og er let for slutbrugeren at bortskaffe. ...mere
Model/varenr.: 220006
1 anmeldelser

440 liter pr. pose

Populær
Model/varenr.: 340050
2 anmeldelser

Miljøvenligt papirfyld
Bølgepap - Miljøvenlig emballage! Miljøvenlig emballage

Gem

0 anmeldelser

440 liter pr. pose
Antistatisk

0 anmeldelser

Stort udvalg af folie til luftpuder

0 anmeldelser

Fås i flere forskellige farver

Model/varenr.: 220001
1 anmeldelser

440 liter pr. pose

Model/varenr.: 210299
0 anmeldelser

Gør pakningen lettere!

Model/varenr.: 400390
2 anmeldelser

Meget miljøvenligt papirfyld
Bølgepap - Miljøvenlig emballage! Miljøvenlig emballage

Udfyld overskydende plads i kassen med kassefyld

Kassefyld er yderst velegnet til beskyttelse af skrøbelige produkter under forsendelse eller til at udfylde overskydende plads i kassen. Hos ALBE Emballage A/S finder du flere former for emballage fyld til beskyttelse af dine varer. Vi lagerfører forskellige typer, som hver især har sine fordele og ulemper. Ens for dem alle er, at de kan anvendes til at udfyld overskydende plads i dine papkasser. Af forskellige typer kan blandt andet nævnes stjernefyld, både almindelig og antistatisk eller sådan noget som papirfyld.

Hvordan pakkes der med kassefyld?
Når du skal pakke forsendelser med kassefyld optimalt, skal du gøre følgende:
• Udfyld bunden i papkassen med fyld
• Placer produktet midt i kassen
• Udfyld derefter al overskydende plads i kassen med fyld
• Luk til sidst papkassen med en god pakketape
• Påsæt fragtetiket og pakken klar til afsendelse

Find en kasse der kan passe

Når vi taler om kassefyld er det også vigtig at tale om størrelsen på de papkasser du anvender til forsendelse af dine varer. Ved at anvende en papkasse der passer i størrelsen til dine forsendelser minimerer du både mængden af det kassefyld du anvender, samtidig skåner du også miljøet ved at undgå unødvendig ressourceforbrug. Desuden sparer du selvfølgelig også penge idet en for stor kasse har højere omkosninger end eventuelle mindre kasser. Hos ALBE Emballage A/S har vi taget en beslutning at lagerføre papkasser i en ekstra kraftig kvalitet. På trods af den ekstra kraftige kvalitet formår vi dog at levere papkasserne til en yderst konkurrencedygtig pris. Ønsker du at høre mere om hvad der er forskellen på de papkasser du kan købe hos os og dem du ellers finder på markedet så ring til os på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af vores rådgivere indenfor området.

For at give dine produkter en optimal beskyttelse under forsendelse er det vigtigt at udfylde overskydende plads i papkassen. Til dette formål kan der anvendes flere forskellige materialer. For bare at nævne nogle stykker så har vi i vores sortiment bl.a. træ-, stjerne-, og papirfyld, samt sizzlepak mv.

Etiketter til forsendelseBeskyt skrøbelige produkter

Sender du skrøbelige produkter som f.eks. glas, kan det være en god ide at sætte en thermoetiket på kassen som fortæller fragtmanden at de skal håndtere kassen forsigtigt. Til dette formål er det ideelt at anvende en forsigtig glas etiket. Etiketten leveres i flere forskellige størrelser og kan også specialfremstilles i tilfælde af at du ønsker etiketten i en bestemt størrelse. Inden for kategorien etiketter er vi også lagerførende af en lang række andre etiketter, bl.a. fragtetiketter, faresedler til forsendelse af farligt gods, forsendelsesetiketter mv.