Kæmpe udvalg af følgeseddelommer

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb følgeseddellommer til en god pris
Hos ALBE Emballage A/S finder du et meget bredt udvalg af følgeseddellommer. Ens for dem alle er at vi nøje har udvalgt dem ud fra både vores egne og vores kunders høje forventninger til kvalitet. En følgeseddellomme er således højere end den standard du finder mange andre steder.

FølgeseddellommerSelvklæbende følgeseddellommer anvendes til at beskytte følgesedlerne på eller andre dokumenter på varen mod støv og regn under forsendelse. Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af følgeseddellommer i mange forskellige størrelser og samt med og uden tryk. Derfor er du som kunde hos os altid sikker på at kunne finde en følgeseddellomme, som passer lige præcis i størrelsen på de følgesedler der sendes med dine varer.

I vores sortiment finder du også en masse andre typer emballage til forsendelse, som vi vil anbefale dig at tage et kig på, samt i forskellige størrelser, f.eks. a5.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Gem

Gem

Gem

Model/varenr.: 220011
1 anmeldelser

1.000 stk. pr. karton
Passer til ark i A6 størrelse

Model/varenr.: 220134
0 anmeldelser

Følgeseddellomme 1.000 stk. pr. karton

Populær
Model/varenr.: 220031
1 anmeldelser

1.000 stk. pr. karton

Model/varenr.: 220061
0 anmeldelser

1.000 stk. pr. karton
Passer til ark i A5 størrelse

Model/varenr.: 220021
0 anmeldelser

1000 stk. pr. karton
Passer til ark i A6 størrelse

Model/varenr.: 220041
0 anmeldelser

1000 stk. pr. karton

Populær
Model/varenr.: 220051
2 anmeldelser

1000 stk. pr. karton
Passer til ark i A5 størrelse

Emballage til forsendelse

PaprørDer findes et hav af forskellige emballager til forsendelse. Paprør er f.eks. en god beskyttelse til produkter som plakater, tegninger, billeder mv. og er derfor et godt valg som emballage til forsendelse. Paprør findes et i et hav af forskellige størrelser og kvaliter og kan desuden også anvendes til andre produkter, som man vil beskytte mod tryk og stød under opbevaring og transport. 

En anden emballage til forsendelse kunne være boblekuverter. Boblekuverter er en meget populær emballage da den kan anvendes til forsendelse af virkelige mange forskellige produkter som f.eks. smykker, computer spil og film, børnesko, vareprøver mv. Kuverterne i vores sortiment er alle i en ekstra god og kraftig kvalitet og de er alle sammen på lager så de kan leveres dagen efter bestilling ved bestilling inden kl. 13.00. Gem

Gem

Gem