HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE       

Følgeseddellommer - se her

Er du på udkig efter følgeseddellommer til dine følgesedler, så de kan være godt beskyttet under forsendelse? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af følgeseddellommer, ligesom du kan blive klogere på hvornår og hvordan de bruges.

Køb følgeseddellommer til en god pris
Hos ALBE Emballage A/S finder du et meget bredt udvalg af følgeseddellommer til gode priser. Fælles for dem alle er, at vi nøje har udvalgt dem ud fra både vores egne og vores kunders høje forventninger til kvalitet. Køber du dine følgeseddellommer hos Albe Emballage er du således sikret en højere standard end den du finder mange andre steder. Samtidig har vi holdt priserne lave, så du er sikret den højeste kvalitet til den lavest mulige pris.

Hvad bruges følgeseddellommer til?

Selvklæbende følgeseddellommer anvendes til at beskytte følgesedlerne - eller andre dokumenter på varen - mod støv og regn under forsendelse. Du kan placere følgeseddellommen uden på en papkasse eller en plastpose, alt efter hvordan du sender dine varer. Følgesedlen er således let tilgængelig og synlig for modtageren af pakken, samtidig med at den er godt beskyttet under transporten. Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af følgeseddellommer i mange forskellige størrelser samt med og uden tryk. Derfor er du som kunde hos os altid sikker på at kunne finde en følgeseddellomme, som passer lige præcis i størrelsen på den type følgesedler, der sendes med dine varer. Se mere på siden herunder. Skulle du mod forventning ikke kunne finde den du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pris pr. stk. 0,40 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,37 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,37 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,40 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,45 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,45 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,60 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,40 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,45 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,50 DKK  u/Moms

I vores sortiment finder du også en masse andre typer emballage og tilbehør til forsendelse, som for eksempel papkasser, tape, boblekuverter, kassefyld mm., som vi vil anbefale dig at tage et kig på, hvis du driver en virksomhed der sender mange pakker afsted til kunder. 

Emballage til forsendelse
Der findes et hav af forskellige typer emballager til forsendelse. Paprør er for eksempel en god type emballage der yder beskyttelse til produkter som plakater, tegninger, billeder og lignende - og er derfor et godt valg som emballage til forsendelser af denne type. Omvendt kan papkasser være bedre til andre varer som eksempelvis bøger, sko, elektronik og lignende. Skal du sende tøj er plastposer måske bedre, mens små æsker er et oplagt valg til smykker. vores emballage typer findes et i et hav af forskellige størrelser og kvaliteter og de kan desuden også anvendes til andre produkter, end det de er beregnet til, som man gerne vil beskytte mod tryk og stød under opbevaring og transport.

En anden type emballage til forsendelse kunne være boblekuverter. Boblekuverter er en meget populær type emballage, da de kan anvendes til forsendelse af virkelig mange forskellige produkter som for eksempel smykker, computer spil og film, børnesko, vareprøver mv. Kuverterne i vores sortiment er alle i en ekstra god og kraftig kvalitet og de er alle sammen på lager, så de kan leveres dagen efter bestilling ved bestilling inden kl. 13.00.

Følgeseddellommer til alle typer af forsendelser

Uanset hvilken type varer du sender og hvilken emballage du bruger, er det en oplagt tilføjelse med følgeseddellommer. Med følgeseddellommer kan modtageren af pakken se følgesedlen nemt og hurtigt - og endda inden pakken åbnes. De er nemme at placere på stort set alle typer af emballage. Det er praktisk og kan også lette returforsendelser for kunder, som måske ikke ønsker at modtage den sendte vare. Sender du mange pakker afsted med følgesedler er de derfor næsten uundværlige. 

Hvis du ikke kan finde den type lomme du leder efter, eller hvis du har spørgsmål vedrørende vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende og inspirerende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej mod gode og praktiske løsninger.