Kæmpe udvalg af akryl LN pakketape

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Low Noise tapeKæmpe udvalg af den populære akryl tape
I denne kategori finder du alle vores støjsvage akryl taper. Fordelen ved disse typer tape er, at de er støjsvage og samtidig er PP akryl tapen en miljøvenlig tape, som kan anvendes til næsten alle opgaver. 

For os emballage "nørder" er tape ikke bare tape, der er nemlig meget stor forskel på de forskellige typer og hver enkelt tape har siden egenskaber. PP Akryl tapen er en fin allround tape, som klæber godt på pap og plastmaterialer. Den er nem at rulle af rullen og så er den samtidig støjsvag. Fordelen ved denne tape frem for hotmelt tapen er, at den for det første ikke støjer, og så holder den klæbeevnen i længere tid.

Det kan for de fleste være en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer, som vi hos ALBE Emballage A/S naturligvis gerne hjælper med. Vi fører et bredt udvalg af de mest almindelige tapetyper i vores brede sortiment, så det burde altid være til at finde en tape, som passer godt til dit behov.

En vigtig ting for alle typer tape er, at de bør opbevares tørt og mørkt for at bibeholde deres klæbeegenskaberne bedst muligt. 

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 112781
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112841
0 anmeldelser

96 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112741
0 anmeldelser

72 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112891
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112751
1 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112901
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112851
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112791
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112821
0 anmeldelser

6 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112801
0 anmeldelser

24 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112871
0 anmeldelser

48 ruller pr. karton

Model/varenr.: 112951
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Danskernes foretrukne leverandør af pakketape

PakketapeHos ALBE Emballage A/S har vi siden firmaets grundlæggelse i 1981 leveret pakketape til en stor del af den danske industri. Det har medført at vi i dag har en stor viden og erfaring på området, samtidig fører vi i dag også et meget stort udvalg af tape.

Som kunde hos ALBE Emballage A/S har du den fordel at du er garanteret emballage i højeste kvalitet. Vores emballager herunder også pakketape er nøje udvalgt ud fra vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris. 

Vi trykker også på tapen
Ud over vores store udvalg af lagerførte pakketaper, tilbyder vi desuden også at levere tapen med tryk på. Tape med tryk er en meget populær emballage, da den er forholdvis billig at komme igang med, rulleprisen er rimelig god og samtidig er det bare en mega god måde at brande og markedsføre en virksomhed på. Hos ALBE Emballage A/S har vi arbejdet med tape med tryk i mange år og vi har derfor meget erfaring, som vi med glæde deler med vores kunder. Som almindelig pakketape uden tryk, leveres der nemlig også et utal af forskellige typer af tape med tryk på. Vores erfarne rådgivere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en snak med dig om hvilken type tape vi mener er bedst til lige præcis dit behov. Ring allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk