Tapen der sparer plads og samtidig skåner miljøet

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICEBONUS Tape

Forskellen på almindelig pakketape og BONUS tape er, at der er 200 meter på BONUS Tapen og kun er 66 meter på en almindelig rulle pakketape. De mange meter på BONUS tapen gør det muligt at Spare tid og penge da der er færre rulleskift. Der er også mange andre fordele ved at anvende BONUS TAPE, bl.a. sparer du lagerplads. På trods af de mange meter der er i en kasse BONUS TAPE i forhold til en alminde lige kasse pakketape er der nemlig ikke forskel på størrelsen, derfor skånes miljøet, da man sparer 2/3 af transporten.

I vores sortiment finder du BONUS TAPE med flere forskellige typer lim, desuden leverer vi også BONUS TAPE med tryk.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 112131
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111961
0 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111951
1 anmeldelser

36 ruller pr. karton

Model/varenr.: 111902
0 anmeldelser

Hvid tape med rød tryk

Bonus tape

Danskernes foretrukne leverandør af pakketape

PakketapeHos ALBE Emballage A/S har vi siden firmaets grundlæggelse i 1981 leveret pakketape til en stor del af den danske industri. Det har medført at vi i dag har en stor viden og erfaring på området, samtidig fører vi i dag også et meget stort udvalg af tape.

Som kunde hos ALBE Emballage A/S har du den fordel at du er garanteret emballage i højeste kvalitet. Vores emballager herunder også pakketape er nøje udvalgt ud fra vores kunders høje forventninger til kvalitet og pris. 

Vi trykker også på tapen
Ud over vores store udvalg af lagerførte pakketaper, tilbyder vi desuden også at levere tapen med tryk på. Tape med tryk er en meget populær emballage, da den er forholdvis billig at komme igang med, rulleprisen er rimelig god og samtidig er det bare en mega god måde at brande og markedsføre en virksomhed på. Hos ALBE Emballage A/S har vi arbejdet med tape med tryk i mange år og vi har derfor meget erfaring, som vi med glæde deler med vores kunder. Som almindelig pakketape uden tryk, leveres der nemlig også et utal af forskellige typer af tape med tryk på. Vores erfarne rådgivere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en snak med dig om hvilken type tape vi mener er bedst til lige præcis dit behov. Ring allerede i dag på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk