HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE  

Wicket poserHos ALBE Emballage A/S har vi en meget bred viden og erfaringen indenfor specialfremstillet plast, herunder også wicket poser.

Wicketposer anvendes hovedsageligt på automatpakkemaskiner i fødevareindustrien, gartnerier, detailhandlen mv. til pakning af f.eks. frugt, grønt og brød. Wicketposer kan dog også anvendes til mange andre pakkeopgaver, som f.eks. post forsendelser. 

Hos ALBE Emballage A/S leverer vi wicketposer i LDPE og PP i nøjagtig den størrelse, farve og tykkelse, som den enkelte kunde måtte ønske. Desuden laves poserne både med huller, nåleperforering, med eller uden bundfals etc. efter ønske. Wicketposer kan enten monteres på bøjler, på plastpropper eller bundterne kan varmedornes i klappen.   

Med tryk

Trykte wicketposer er en fantastisk måde at brande dine produkter på. Hos ALBE Emballage A/S leverer vi nøjagtig det tryk du ønsker. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så har du spørgsmål angående tryk på wicket poser eller andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte en af vores erfarne rådgivere inden for området. Ønsker du andre emballager med tryk, kan du få et udvalg af hvad vi leverer under emballage med tryk - klik her.

Emballage egnet til kontakt med fødevarer

wicket poser

Egnet til kontakt med fødevarer

Vi har i mange år samarbejdet med nogle af Danmarks førende fødevareproducenter, hvor vi fungerer som hovedleverandør af emballage. Vi har en meget bred viden indenfor fødevareemballage og dokumentation. Ønsker du at vide mere om fødevareemballage eller os, så kontakt endelig en af vores kompetente rådgivere på telefon 44 68 07 07 eller på mail kundeservice@albeemballage.dk.