HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Forsendelsesposer & postordreposer i mange forskellige størrelser
Postordreposer også kaldet forsendelsesposer er en rigtig god og økonomisk emballage, som ofte anvendes til e-handel, tøj, tekstiler, prøver eller fortrolige dokumenter. Postordreposer er fremstillet i kraftigt, slidstærkt flerlags plastik. Materialet er let og 100 % vandtæt. Poserne har permanent Peel & Seal lukning (selvklæbende lukning med kraftig lim som ikke kan rives op).

Forsendelsesposer af papir
Forsendelsesposer i papir er et alternativ til vores populære plast postordreposer. Mange af poserne har en dobbelt klæbestrimmel, der letter genbrug af konvolutten (f.eks. ved returnering af varer). Papir emballage er populært hos onlinebutikker, der er opmærksomme på en bæredygtig udvikling samt en effektivisering af ​​forsendelsesprocessen. Poserne er lavet af 100% kraftigt kraftpapir og kan genbruges fuldt ud. 

Postordreposer med tryk
Det er blevet meget populært at få lavet postordreposer med logo tryk eller andet tryk på. Hos ALBE Emballage A/S kan vi tilbyde et bredt udvalg af specialfremstillede forsendelsesposer, både med tryk på, som returforsendelsesposer, poser med hank og meget andet. Ring til os for yderligere information - vi sidder klar til at hjælpe.

Pris pr. stk. 0,70 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,87 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 0,60 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310464
Pris pr. stk. 1,80 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310463
Pris pr. stk. 1,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310465
Pris pr. stk. 3,20 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 3,30 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 1,60 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 3,80 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 5,75 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 7,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 2,85 DKK  u/Moms
4,50 DKK  u/Moms
Du sparer: 1,65 DKK
Pris pr. stk. 8,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 3,00 DKK  u/Moms
4,85 DKK  u/Moms
Du sparer: 1,85 DKK
Pris pr. stk. 10,00 DKK  u/Moms

Stort udvalg af forsendelsesposer
Hos ALBE Emballage A/S finder du et hav af forskellige materialer til forsendelse. En populær emballage type er vores postordreposer også kaldet forsendelsesposer. Poserne leveres i mange forskellige størrelser samt både med enkelt luk samt med 2 x limluk, de såkaldte returforsendelsesposer. Forsendelsesposerne er specielt populære hos webbutikkerne til forsendelse af varer som f.eks. tøj og sko, men poserne kan også anvendes til forsendelse af et hav af forskellige andre produkter.

Altid høj kvalitet til gode priser
Forsendelsesposerne leveres i en god og stærk kvalitet som kan holde til den hårde tur en forsendelse kommer igennem fra den bliver afsendt fra lager til den kommer frem til kunden. Desuden er poserne produceret med en meget kraftig forsegling der gør at posen ikke kan åbnes uden at den går i stykker samt en hvid yderside og en sort inderside, som gør at det er umuligt at se igennem emballagen.  

Forsendelsesposer med tryk
Ønsker du at få dit logo trykt på poserne er dette også en mulighed. Prismæssigt kan det bedst betale sig at få produceret et stort antal af poser med tryk, men vi kan også sagtens producere dem helt ned til en mængde på 1 kasse. Ønsker du at læse mere om forsendelsesposer med tryk kan du gøre det her "forsendelsesposer med tryk". Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne rådgivere på området, som kan hjælpe dig med at finde den mest optimale emballage til dit behov.