Bredt udvalg af emballage med tryk

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Stort set alt inden for emballage med tryk
Hvis du ønsker emballage med tryk, er der mange muligheder. Her på siden finder du blot et udvalg af hvad vi hos Hos ALBE Emballage A/S kan tilbyde af special fremstillede emballager, herunder emballage med tryk. I vores sortiment finder du bl.a. tape med tryk, boblekuverter med trykpapkasser med tryk og meget mere. I denne kategori har vi samlet et bredt udvalg af hvad vi kan levere, kan du ikke finde hvad du leder efter så kontakt os endelig. Vores erfarne og kompetente rådgivere sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak om den emballage der passer til dit behov.

Har du spørgsmål, eller fandt du ikke hvad du ledte efter, så kontakt os på tlf. 44 68 07 07.

Pakketape med tryk

PakketapeAt få trykt sit logo på pakketapen er en hurtig, nem og forholdsvis billig form for markedsføring. Hos ALBE Emballage A/S har vi arbejdet med pakketape både med og uden tryk i mange år. Det er derfor ét af de område hvor vi er rigtig dygtige. 

Der finde flere forskellige typer pakketape. For det første kan bæreren (selve folien) være i forskellige materialer, bl.a. PP eller PVC, papir og bæreren kan have forskellige tykkelser. Desuden kan der være flere forskellige typer lim på tapen. Hver type lim har siden fordele og ulemper, så valget af type afhænger meget af den enkelte kundes behov og smag.

 

Uanset hvilken type emballage med tryk du ønsker står vi hos ALBE Emballage A/S altid klar til at rådgive og vejlede dig på bedst mulig vis og du er altid mere en velkommen til at give os et kald på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af os :)