Cellofanposer anvendes af en lang række forskellige virksomheder og de er et oplagt valg, hvis du leder efter en nem mulighed for indpakning af varer eller gaver. Cellofanposer er også fremragende til salg af portioner af eksempelvis søde sager, the eller andre mindre genstande. Cellofanposer er nemme at anvende og de har mange fordele i forhold til en almindelig cellofanrulle - især hvis du har behov for en nem indpakning til mange ensartede genstande. Du placerer blot varerne i dine cellofanposer, hvorefter de kan lukkes med gavebånd, klisterbånd eller et klistermærke med firmaets logo. Du kan også med fordel anvende cellofanposer som plombering til varer, som skal kunne byttes. 

Flere forskellige størrelser cellofanposer med og uden klodsbund
Vores cellofanposer fås både med flad bund og som poser med klodsbund. Nedenfor finder du et stort udvalg af vores standardlager. Vi producerer også cellofanposer efter behov, så du kan få lige præcis den størrelse og type pose du ønsker. Derfor bør du endelig kontakte os, hvis du ønsker at få skræddersyede cellofanposer, der kan opfylde dine krav og behov. 

 

Poser egnet til kontakt med fødevarer   Egnet til kontakt med fødevarer

Model/varenr.: 591000
Pris pr. stk. 0,99 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591004
Pris pr. stk. 2,30 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591001
Pris pr. stk. 0,61 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591002
Pris pr. stk. 0,91 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591005
Pris pr. stk. 1,10 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591006
Pris pr. stk. 1,20 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591007
Pris pr. stk. 3,60 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591012
Pris pr. stk. 0,70 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591013
Pris pr. stk. 0,75 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591014
Pris pr. stk. 0,95 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591011
Pris pr. stk. 0,65 DKK  u/Moms

Cellofanposer som indpakning

Cellofanposer egner sig rigtig godt til indpakning af gaver, både fordi de er nemme at anvende og fordi de får gaven til at tage sig godt ud. Du kan eventuelt tilføje lidt tørrede blomster, karameller eller andet pynt til dine cellofanposer, inden du nedsænker varen eller gaven i poserne. På denne måde kan du også pakke gavekort til din forretning ind på en elegant og effektiv måde. Slut af med gavebånd eller et klistermærke med logo, for at fuldende udtrykket. Vinflasker kan også med fordel pakkes ind i  cellofanposer, ligesom cellofanposer også egner sig godt til kosmetik og andre mindre genstande.

 

Cellofanposer eller rulle af cellofan?

Cellofanposer egner sig rigtig godt til mindre genstande eller til indpakning af mange ensartede varer som eksempelvis gavekort, vinflasker og fødevarer. Skal du derimod pakke gavekurve, planter eller blomsterbuketter ind, kan det dog være en fordel at gå efter en rulle af cellofan i stedet for cellofanposer. Hvor cellofanposerne giver dig en nem, hurtig og praktisk løsning giver cellofanrullen dig større mulighed for fleksibilitet og indpakning af mange forskelligartede varer.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge cellofanposer eller en rulle af cellofan, så er du meget velkommen til at kontakte os for hjælp og vejledning, så vi kan finde den bedste løsning for dig og din virksomhed. 

Cellofanposer af BOPP vs af Cellofan - hvad er forskellen?
En størstedel af de poser vi i dag ser på markedet og som vi kalder cellofanposer er faktisk slet ikke lavet af cellofan, men af BOPP (Biaxially-Oriented PolyPropylene), inklusiv vores! Mange af vores cellofanposer er også produceret af BOPP, som er et plastmateriale der til forveksling minder om cellofan, fordi det simpelthen er et bedre materiale. Nedenfor kan du læse lidt mere om hvorfor vi bruger BOPP til vores cellofanposer. 

Hvad er vores cellofanposer lavet af - og hvorfor?

Ægte cellofan er lavet af organisk cellulose (træ eller plantefibre) - deraf kommer navnet cellofan. Cellulose er et mere naturligt materiale, det er miljøvenligt og det kan tilmed også nedbrydes i jorden (det er biologisk nedbrydeligt). Ovenstående gør, at materialet er meget dyrt at producere og at det har en meget begrænset holdbarhed (hvis det ikke bruges inden for en bestemt tidsramme, begynder det at blive gulligt i farven). Det kan gøre det svært at anvende materialet i en travl virksomhed, hvor en indpakning gerne skal foregå nemt, hurtigt og problemfrit. Derfor er det, som det ser ud lige nu, ikke det bedste valg til produktion af cellofanposer.

Cellofanposer af Polypropylen

Polypropylen er et menneskeskabt termoplastisk materiale (plast), der er mest kendt for sin styrke, lave omkostningsproduktion, lange holdbarhed og fleksible natur. Det er nemt at håndtere og det har en god modstandsdygtighed. Derfor er det oplagt at bruge til cellofanposer.

Vi kan ikke komme uden om at pris spiller en stor faktor når der skal købes emballage. Derfor har vi valgt pt. at føre cellofanposer af polypropylen. Det giver en bedre beskyttelse af varer, det er lettere at arbejde med, det krøller ikke så let og det er billigere end ægte cellofan. I takt med at der lægges mere vægt på at reducere CO2-fodaftryk, håber vi at producenterne finder nye måder at forfine processen og på den måde forlænge cellofanens levetid samt reducere produktionsomkostningerne så vi kan få ægte cellofanposer mere på banen som et miljøvenligt alternativ.

Ønsker du at vide mere om vores cellofanposer, eller at få fremstillet cellofanposer på særlige mål, så er du velkommen til at kontakte os.