HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE  

Lynlåsposer med dag til dag levering
Plastposer med genluk - også kaldet lynlåsposer - er en utrolig praktisk opbevaringsemballage, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Lynlåsposer leveres af Albe Emballage i mange forskellige størrelser samt med eller uden skrivefelt. Ens for alle poserne er, at de er udstyret med et lille hul i toppen, så de kan hænges op. Læs mere om poserne på siden her og se vores store udvalg. 

Lynlåsposer til enhver lejlighed

Lynlåsposer er smarte til mange forskellige formål, hvor man ønsker at pakke en vare eller en række mindre ting i en pose, som nemt kan lukkes og åbnes igen. De egner sig især godt til mindre genstande som eksempelvis perler, smykker, skruer eller lignende. Poserne gør det nemmere at holde styr på de små ting, samtidig med at de giver et godt overblik og holder tingene adskilt. Nogle af vores lynlåsposer er desuden godkendt til opbevaring af fødevarer - de egner sig især godt til ris, gryn, småkager eller andre tørre varer. 

Specialfremstillede lynlåsposer efter mål eller med logo tryk
Ud over vores meget brede udvalg af standard lynlåsposer, så leverer vi hos Albe Emballage også specialfremstillede poser. Det kan for eksempel være, at du godt kunne tænke dig dine lynlåsposer i specielle mål, med UV, med antistat, med tryk eller noget helt femte. Ønsker du at høre mere om vores specialfremstillede lynlåsposer og dine muligheder, så kontakt os for yderligere information, så vi sammen kan finde en god løsning, der imødekommer dine ønsker og behov. Vores erfarne rådgiver sidder altid klar ved telefonen til at tage en snak med dig. I mellemtiden kan du se nærmere på vores store udvalg af lynlåsposer nedenfor på siden her.

Model/varenr.: 221002
Pris pr. stk. 0,05 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221003
Pris pr. stk. 0,06 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221000
Pris pr. stk. 0,07 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221005
Pris pr. stk. 0,07 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221007
Pris pr. stk. 0,08 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221001
Pris pr. stk. 0,08 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221011
Pris pr. stk. 0,09 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221010
Pris pr. stk. 0,09 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221013
Pris pr. stk. 0,16 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221039
Pris pr. stk. 0,11 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221041
Pris pr. stk. 0,12 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221031
Pris pr. stk. 0,12 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221059
Pris pr. stk. 0,21 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221063
Pris pr. stk. 0,26 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221061
Pris pr. stk. 0,26 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 221071
Pris pr. stk. 0,27 DKK  u/Moms

Lynlåsposer til din virksomhed

Der er mange situationer, hvor en virksomhed vil have gavn af at have et godt lager af lynlåsposer. Det kan eksempelvis være, hvis du er butiksindehaver og har løssalg af mindre ting som for eksempel sten, perler, smykker, knapper eller andre småting og hobbygenstande. Når tingene pakkes i en lynlåspose, før de lægges i en pose, bliver det nemmere for kunden at holde styr på dem under transporten hjem. Poserne kan også være med til at give et bedre overblik i butikken. Lynlåsposerne kan også nemt anvendes ved forsendelse, hvis du for eksempel skal sende nogle knapper til en kunde, der har købt dem online. 

Har du et kontor med mange forskellige ledninger, USB nøgler og lignende, kan lynlåsposerne måske bruges til at holde styr på og sortere det hele, så det bliver nemt for dine medarbejdere at finde lige præcis det, de skal bruge. Det samme gør sig gældende, hvis du er på et værksted med mange små skruer, søm og møtrikker, som skal holdes adskilt.

Få styr på alle småtingene
Lynlåsposer eller plastposer med genluk fra ALBE Emballage A/S er således perfekte til opbevaring og sortering af alt lige fra perler, smykker og knapper til møtrikker og bolte. Nogle af poserne kan endda bruges til opbevaring af madvarer. I vores store sortiment finder du lynlåsposer, som kan anvendes til et hav af forskellige formål, i mange forskellige størrelser, samt lynlåsposer med og uden skrivefelt. Ens for alle lynlåsposerne er, at de er utroligt praktiske og kan bruges igen og igen takket være posens smarte lukkemekanisme, som gør det muligt hurtigt og nemt at åbne og lukke posen, lige så ofte det er nødvendigt.

Lynlåsposer med skrivefelt
Lynlåsposer er det oplagte valg til dig der har brug for at opbevare og ordne produkter på en nem og overskuelig måde. Skal du sortere og have orden i mange forskellige ting eller er der måske flere forskellige mennesker, der skal kunne finde rundt i tingene, kan det give god mening at købe lynlåsposer med et skrivefelt, så du kan skrive lidt information på posen. I vores sortiment finder du flere forskellige størrelser. I menuen "lynlåsposer med skrivefelt" til venstre får du et hurtigt overblik over størrelserne inden for denne kategori. Det er ofte en god idé med flere forskellige størrelser, hvis du har forskelligartede varer, eller nogle gange sælger mange og andre gange få af en given genstand. 

Lynlåsposer egnet til kontakt med fødevarer
Skal du bruge poser til at opbevare madvarer i, så er de lynlåsposer, som er egnet til kontakt med fødevarer, yderst velegnede. Det smarte ved poserne er, at lynlåsen gør det nemt at åbne og lukke for posen. Dermed slipper du for at rive tape af, binde knuder eller andre besværlige ting. Samtidig er poserne gennemsigtige, så du nemt kan se indholdet - og ellers kan du selvfølgelig vælge en model med skrivefelt på. Desuden har poserne et lille hul i toppen, så de er lette at hænge op. Har du en butik med løssalg af madvarer, er lynlåsposer derfor en oplagt type emballage for dig. Du kan også bruge de små lynlåsposer til smagsprøver eller vareprøver, som du kan give dine kunder.

Lynlåsposerne kan også bruges i en køkken, hvor de for eksempel kan være gode til at opbevare muskatnødder, krydderrier eller andre tørre varer. De kan fyldes igen og igen og de giver et godt overblik over indholdet.

OBS: Husk dog at overholde fødevarestyrelsens retningslinjer, hvis du driver et erhvervskøkken eller en restaurant. 

Kontakt os gerne for andre muligheder

Hvis du ikke kan finde den type pose du leder efter, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt lynlåsposer er den rette type emballage for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os for en inspirerende snak.