Pak vingaver ind i flot og praktisk vinemballage

Der er flere gode grunde til at vælge en god vinemballage, hvis du for eksempel skal forære vin væk i gave - det kan eksempelvis være firmagaver. Med den rette vinemballage ser gaven mere professionelt indpakket ud, samtidig med at den både bliver nemmere at håndtere og bedre beskyttet mod skader under transporten. 

Derfor er vinemballage og vinæsker oplagte til firmagaver og butiksejere

Med den rette vinemballage kommer gaven til dine medarbejde til at se mere elegant ud og bliver bedre beskyttet. Er du vinforhandler er det også et must at have et godt lager af god vinemballage og papkasser til vin, som kan hjælpe kunderne med at holde flaskerne godt beskyttet under transporten hjem, samtidig med at de bliver smukt pakket ind. Måske står du endda overfor at skulle sende mange flasker vin med posten? Her bliver den rette emballage selvfølgelig også afgørende for, at beskytte flaskerne mod brud, slag og ridser.

Stort udvalg af vinemballage til gode priser

Hos ALBE Emballage A/S er vi lagerførende i et bredt udvalg af elegante vinkartoner, papkasser til vin og vinæsker produceret i slidstærkt bølgepap og til attraktive engrospriser. Her på siden finder du et stort udvalg af vinemballage til alle lejligheder. Vinemballagen tilbyder ikke kun et elegant og klassisk udseende, men beskytter også flaskerne godt. Har vi ikke lige den type vinemballage du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en god løsning, der imødekommer dine ønsker og behov.

Nedenfor finder du et udvalg af, hvad vi kan levere inden for vinkartoner, papkasser til vin, flaskebeskyttere etc. Vores vingaveæsker findes til 1, 2 og 3 flasker og de er alle sammen nemme at samle og bruge. Du kan også vælge mellem flere forskellige farver.

Model/varenr.: 311084
Pris pr. stk. 6,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311081
Pris pr. stk. 7,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311082
Pris pr. stk. 7,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311083
Pris pr. stk. 8,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311080
Pris pr. stk. 3,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: Vin1sløjfe
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311021
Pris pr. stk. 9,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311018
Pris pr. stk. 30,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311011
Pris pr. stk. 9,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311023
Pris pr. stk. 11,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311019
Pris pr. stk. 40,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311017
Pris pr. stk. 40,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311013
Pris pr. stk. 40,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311025
Pris pr. stk. 12,00 DKK  u/Moms

Vælg blandt et bredt og stort sortiment af spiritus- og vinemballager til alle kendte flasketyper
Det er ikke kun vin, som denne type emballage kan bruges til. Spiritusflasker, sylteglas eller andre flasker med eksempelvis sirup, kaffelikør eller lignende er også oplagte at pakke ind på denne måde, så varerne beskyttes bedst muligt og samtidig fremstår pænt indpakkede.

Er du indehaver af en butik, som sælger delikatesser i glas er det derfor oplagt at bruge flaskebeskyttere og vinemballage som en del af din indpakning. Det er både praktisk og nemt at pakke flaskerne ind på denne måde, hvor du undgår at skulle bakse med gavepapir. Med en vinæske stikkes flasken blot ned i æsken, hvorefter du kan lukke den med eksempelvis smukt gavebånd eller måske et klisterbånd med din butiks logo på? Klistermærkerne kan vi også hjælpe dig med. Vinposer er desuden også oplagte til denne form for indpakning. 

 

Vinemballage til beskyttelse af dine flasker under forsendelse
Kender du det at få en pakke ind af døren hvor indholdet er gået i stykker? Det er træls for både den som sender varerne samt den, som modtager den, hvis indholdet er gået i stykker under transporten. En pakke der sendes bliver ofte kastet en del rundt. Derfor er det vigtigt at beskytte indholdet på bedst mulig vis. Med vinemballage til forsendelse fra ALBE Emballage A/S er du godt på vej til at sikre dine forsendelser, som indeholder vin eller andre flasker mod at gå i stykker undervejs. Skal du sende firmagaver eller kundegaver ud er det derfor en oplagt idé at pakke flaskerne ind i vinæsker før de afsendes.

Ved køb af vinforsendelses sæt til 1, 2, 3 eller 6 flasker får du både en kraftig slidstærk papkasse samt et indlæg, som beskytter vinflaskerne. 

Har du spørgsmål til produkterne i vores sortiment, så er du velkommen til at kontakte os.