Plukkasser for systematisk opbevaring

Plukkasser af pap er udviklet til dig, som ønsker orden på pluk lageret. Det smarte ved plukkasserne er, at de kan stables og kombineres på mange forskellige måder således at man udnytter reolhyldernes højde optimalt.

Spar tid med hurtigere organisering
Med denne type kasser får du en struktureret og velassorteret opbevaring samt et godt overblik over dine produkter, så du undgår at skulle lede efter varerne når du står og pakker.  Med de mange forskellige størrelser, som kan sammensættes på flere forskellige måder kan du opbygge det perfekte opbevaringssystem til netop dit behov.

Hos ALBE Emballage A/S finder du et stort udvalg af plukkasser netop for at gøre det nemt og overskueligt at holde styr på lageret og samtidig give dig mulighed for at sammensætte den helt optimale løsning, som fungerer bedst for dig. Det, som blandt andet adskuller plukkekasserne fra andre typer papkasser er, at de har en særlig åbning der giver brugeren mulighed for, både at se og få adgang til det, som er opbevaret i kassen – uden at skulle tage kassen ud og låget af.

Plukkasserne har slidstærk dobbeltbund, indbyggede låsetappe og er lavet med en smuds- samt vandafvisende overflade. Emballagen har en special klap hvor stregkodelabel eller varenummer kan monteres. Klappen kan vippes og aflæses fra flere vinkler. Fås i hvid i 2 størrelser.

OBS! Alle mål er indvendige mål!

Pris pr. stk. 13,50 DKK  u/Moms
  • Pris ved 150 stk. 11,00 DKK
Pris pr. stk. 20,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 260 stk. 16,00 DKK
Pris pr. stk. 16,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 150 stk. 14,00 DKK
Pris pr. stk. 40,00 DKK  u/Moms
  • Pris ved 260 stk. 28,00 DKK