Emballage til forsendelse af større emner

Papcontainer til forsendelse og opbevaring
Skal du pakke større forsendelser, som skal på paller, så er papkasserne i denne kategori et godt bud på en god emballage. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi et bredt udvalg af emballage til indpakning og forsendelse. Dermed burde det - uanset hvad du skal sende - være muligt at finde en løsning, som passer til den pågældende opgave. 

Papcontainere til 1/1 paller og 1/2 paller er nemme at samle og de har den fordel at med disse kasser er mulighederne mange. Du kan vælge flere dele til kassen og på den måde sammensætte kassen så den passer til dit behov. Uanset om du ønsker en emballage med fast højde eller en top og bund med teleskopfunktion, så har du løsningen her. Er du i tvivl om hvilken type kasse du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os for uforpligtende råd og vejledning. 

Bæredygtighed
ALBE Emballage A/S har som målsætning at udvikle vores forretning på en ansvarlig og bæredygtig måde. Vi arbejder konstant på at udvikle og optimere de emballager vi har på vores lager samtidig med at vi udvikler vores leverandør sortiment med producenter der har en grøn og bæredygtig profil.

I vores sortiment finder du blandt andet et stort udvalg af bæredygtig papkasser og containerkasser til den miljøbevidste virksomhed. Med papkasser fra vores lager får du dermed ikke blot en sikker og beskyttende forsendelsesemballage, du får også kasser med et højt indhold af både genbrugspap og fsc certificerede træfibre.

Alle papkasser er produceret inden for EU. På den både kan vi sikre ordentlige produktionsforhold, at krav til miljø etc. overholdes samt at kasserne ikke transporteres unødvendig langt.

Genanvendelig emballagePlastikfri emballageEmballage af genbrugsmateriale

Model/varenr.: 310283
Pris pr. stk. 120,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310273
Pris pr. stk. 70,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310281
Pris pr. stk. 25,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310271
Pris pr. stk. 15,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310282
Pris pr. stk. 70,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310272
Pris pr. stk. 35,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310227
Pris pr. stk. 145,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310310
Pris pr. stk. 10,00 DKK  u/Moms