Bredt udvalg af postæsker til forsendelse

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

I vores sortiment finder du postæsker i flere forskellige størrelser, derved er du sikker på altid at kunne finde en æske til post, som passer lige præcis til dit behov. Ens for alle er, at de alle er i en rigtig god kvalitet til en yderst konkurrencedygtig pris og egner sig specielt godt til pakkepost. Så længe vægten ikke overstiger 2 kg, kan de sendes som Maxibrev med Post Danmark. En anden god ting ved at anvende æsker til post er, at de er nemme og hurtige at samle, helt uden brug af tape.

Postæsker med tryk på?

Vi leverer også med tryk på, så ønsker du at få trykt jeres logo, firmanavn eller noget helt tredje på æsken, så har du muligheden her! Kontakt os og hør mere om pris på dette. Ønsker du at se vores komplette udvalg af papkasser, så klik her for hurtigt at komme til oversigten over papkasser

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 310401
1 anmeldelser

50 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310408
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310409
1 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310410
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310411
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Pak optimalt med postæsker

Uanset hvilke typer af varer du skal sende, er det vigtigt at du pakker varerne optimalt, ellers risikerer du at varerne bliver beskadiget under transporten. En meget vigtig ting er, at varerne ikke kan bevæge sig rundt inde i postæsken. Denne kan du sikre ved at udfylde overskydende plads i æske, f.eks. med vores miljøvenlige papirfyld. Hos ALBE Emballage A/S lagerfører vi også en lang række andre former for lagerfører vi også en lang række andre former for kassefyld, som hver især har sine fordele og ulemper.

Udover at udfylde den overskydende plads i kassen er det desuden også meget vigtigt vigtigt at finde en kasse i den rette størrelse. Da der findes et hav af forskellige standard papkasser til forsendelse, kan det ofte virke uoverskueligt at finde en kasse der passer. Det er én af grundende til at vi altid har personale siddende ved telefonen. Vores kompetente rådgiver hjælper meget gerne med at finde lige præcis den papkasse der passer til forsendelse af dine varer.