Med en gavekurv fuld af lækre ting går du aldrig helt galt i byen
Fordelen ved gavekurve er, at de er enkle at sammensætte og de falder ofte i rigtig god jord hos modtageren. Det er endda forholdvis uproblematisk at sammensætte gavekurven således at den passer perfekt til den enkelte person eller firma.

Alternativ til den klassiske fletkurv
Kurvene i vores sortiment er produceret af pap hvoraf en del af materialet består af genbrugsmateriale. Desuden kan kassen anvendes igen og igen og når den ikke skal bruges mere kan den genanvendes og laves om til en ny kurv eller papkasse.

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af emballager til gaver, blandt andet disse æsker, som er ideelle til indpakning af gavekurve. Gavekurvene står generelt rigtig flot sammen med produkter som silkepapir, træuld og cellofan, og de fås flere størrelser. Kurvene i vores sortiment er i et enkelt og neutralt design der giver en elegant og god ramme om for kurvens indhold. Tilføj blot noget træuld, tang eller silkepapir i bunden og afslut med cellofan, så har du et flot resultat. For lige at sætte prikken over i'et kan du med fordel anvende én af vores flotte gavebånd til slut.

Jo mere desto billigere
Skal du bruge større mængder er der altid mulighed for at forhandle en god rabat. Er det tilfældet, så kontakt os endelig for yderligere information omkring pris.

Model/varenr.: 311052
Pris pr. stk. 4,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 311053
Pris pr. stk. 6,50 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 6,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 5,75 DKK  u/Moms