HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Strapbånd med trykStrapbånd med logo tryk gør det muligt at markedsføre din virksomhed nemt og billigt, båndet kan også anvendes til at identificere partier, for øget produktsikkerhed mv. Hos ALBE Emballage A/S kan vi levere strapbånd med logo tryk i forholdsvis små mængder og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den løsning, som passer bedst til dit behov - både med hensyn til kvalitet og design.

Til tryk på strapbånd benytter vi en top moderne teknologi, som ikke kun giver mulighed for at placere tal, bogstaver og andre grafiske billeder på båndet, men også enhver form for andre grafiske designs, som f.eks firmalogo.

Hvor anvendes strap med tryk?

Strapbånd med tryk er ideelt til produkter som ikke emballeres med andet end strapbånd, det kan f.eks. være paller med mursten eller tømmer. Med det trykte strapbånd får du nemlig mulighed for at mærke partiet med batch nummer, varekode, fabrikat mv. Det anvendes blandt andet også hos flyselskaberne, som markerer kontrolleret bagage med flyselskabets logo og budskab. 

Minimumsbestilling

PP strapbånd
Minimum 1 palle (60 ruller for kernediameter 200 og 280 samt 48 ruller ved kernediameter 406).
Bredde og tykkelse: Fra 9 x 0,5 til 16 x 0,6 mm. 

Ring på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med en af vores specialister på området.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Stort udvalg af strappingprodukter

Ønsker du bare en helt almindelig strapbånd til omsnørring, så klarer vi også den. I vores sortiment finder du nemlig alt lige fra PP strap, PET strap, flere forskellige typer stålbånd, wg strap mv. Dermed burde det uanset behøv være muligt at finde et produkt der passer til omsnørring af dine varer.

Ud over det store udvalg af strapbånd lagerfører vi naturligvis også alle former for tilbehør til strapbånd, som f.eks. båndvogne, plastspænder, maskiner og værktøjer. Tag et kig i menuen "Strapping" for at få et overblik over sortimentet. Vores erfaring rådgivere sidder også klar ved telefonen og vil med glæde tage en ufirpligtende snak med dig om hvilke produkter der egner sig bedst til indpakning og forsendelse af dine varer.