Strækfilm med trykFå dit logo trykt på strækfilmen
Flere og flere virksomheder får trykt deres logo på den strækfilm de anvender. Strækfilm med tryk er blevet populær først og fremmest da det er en meget effektiv måde at markedsføre og brande en virksomhed på.

Hos ALBE Emballage A/S tilbyder vi både hånd- og maskinstrækfilm med tryk og på både cast og blæst folie kvalitet. Det er ikke kun logo der kan trykkes på filmen, mange virskomheder bruger også trykket til at give forskellige forsendelsesinformationer, advarsler mv. Vi trykker på stækfilm i flere forskellige kvaliteter og med forskellige egenskaber, både indfarvet strækfilm, transparent film, UV- og antistatbehandlet film mv.

Sæt dit budskabet på dine forsendelser med tryk på din strækfilm og gør forsendelsen meget synlig gennem hele distributionskæden. 

Ring til os og spørg efter en specialist inden for strækfilm med tryk.

(+45) 44 68 07 07 

eller send en mail til: kundeservice@albeemballage.dk.

Model/varenr.: 130102
Pris pr. stk. 80,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130181
Pris pr. stk. 80,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130152
Pris pr. stk. 115,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 130183
Pris pr. stk. 115,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 600,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 645,29 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 510,00 DKK  u/Moms

Èn af vores rigtig store styrker er strækfilm

Hos ALBE Emballage A/S har vi siden firmaets grundlæggelse i 1981 beskæftiget os meget med rådgivning og salg af strækfilm. Vi lagerfører et meget bredt udvalg af strækfilm og udelukkende i i høj kvalitet.  Derfor kan du som kunde hos os altid være helt sikker på, at du hurtigt kan få den strækfilm du skal bruge og samtidig kan du altid få en strækfilm der egner sig lige præcist til dit behov. På den måde kan du være sikker på at dine varer kan komme sikker frem under forsendelsen.

Optimer strækfilmforbruget
Ved at optimere forbruget af strækfilmen er der mange penge at spare. For at optimere bruget bedst muligt er der mange parametre der skal kigges på, for det første skal omvikleren være indstillet korrekt, desuden er det vigtigt at man anvender den helt rigtige strækfilm. For mange kan det være en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer, cast, blæst, indfarvet, 20 my, 23 my, macroperforeret mv. Her er det vigtigt at have en leverandør, som f.eks. ALBEEmballage A/S som kan rådgive og vejlede dig, så du får mest muligt for dine penge og får sikret varerne på bedst mulig vis. Vores konsulenter, som kører rundt i hele landet kommer gerne forbi din virksomhed for en uforpligtende snak om forbrug og optimering af din strækfilm.