HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Minimumsbestilling 250 stk.Postordrepose med tryk

Få den bedste service til en god pris

Forsendelsesposer med logo eller andet tryk gør det muligt at markedsføre din virksomhed nemt og billigt. Poserne, som blandt andet også kaldes forsendelsesposer, er yderst velegnede til forsendelse af produkter og fungerer samtidig, som reklame for din virksomhed.

Emballage med tryk er en nem og billig form for reklame og du får udnyttet emballagen optimalt.

Stort udvalg af specialfremstillede forsendelsesposer

Postordrepose med hankHos ALBE Emballage A/S har vi mulighed for at levere et bredt udvalg af specialfremstillede forsendelsesposer. Det kan både være poser i specielle størrelser, kvaliteter, med tryk på, returforsendelsesposer eller poser med hank. Vores kompetente rådgivere sidder altid klar ved telefonen og tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring den løsning du ønsker.

Vi tilbyder
  Postordreposer med hank
  Postordreposer med 2 lim luk til returforsendelser
  Postordreposer med tryk
  Postordreposer i specielle størrelse og kvaliteter

Skab effektiv og målrettet markedsføring for din virksomhed

Forsendelsesposer

Forsendelsesposer uden tryk
Se også vores standard sortiment af postordreposer. Ved bestilling af disse leveres varen som udgangspunkt dagen efter, ved bestilling senest kl. 14.00.

Har du spørgsmål
Så ring endelig på tlf. 44 68 07 07 og tag en uforpligtende snak med én af vores eksperter på området. Du kan og sende en mail til: kundeservice@albeemballage.dk

Model/varenr.: PO-M/tryk250x350
Pris fra
Pris pr. stk. 1.250,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: PO-M/tryk300x400
Pris fra
Pris pr. stk. 1.500,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: PO-M/tryk350x450
Pris fra
Pris pr. stk. 1.625,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: PO-M/tryk400x500
Pris fra
Pris pr. stk. 1.750,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: PO-M/tryk450x550
Pris fra
Pris pr. stk. 1.875,00 DKK  u/Moms

ReturforsendelsesposerReturforsendelsesposer
Med vores smarte forsendelsesposer med 2 gange limluk, de såkaldte returforsendelsesposer er det hurtigt og nemt for din kunde at sende varerne retur i tilfælde af at kunden f.eks. har bestilt tøj i en forkert størrelse. Forsendelsesposerne med retur luk fungerer sådan at du som afsender luller posen ved bruge af den ene limstrimmel. Når varen kommer frem til kunden har de så mulighed for at åbne posen ved en perforering der er i posen, således at posen ikke går helt i stykker. Hvis de så ønsker at returnere varen kan de bruge limstrimmel nummer 2 til at lukke posen igen og sende den retur.

forsendelsespose med hankForsendelsesposer med hank
Ved store forsendelsesposer foretrækker mange at få lavet posen med hank. Hanken gør det nemmere for kunden at transportere varerne hjem fra pakkeshoppen. Vi laver foresendelsesposer både med helt eller delvist udstanse hank efter ønske. Det eneste du skal være opmærksom på hvis du vælger en pose med hank er, at der ifølge dansk lovgivning kommer en afgift på. Du kan læse mere om emballageafgiftsloven her, du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.