Kæmpe udvalg af strapbånd og tilbehør

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Alt inden for strapbånd og tilbehør
ALBE Emballage A/S har mange års erfaring med strapbånd og tilbehør og kan derfor tilbyde vores kunder et stort udvalg af strap og værktøj i høj kvalitet til gode priser. I vores sortiment finder du mange forskellige typer strapbånd, herunder polyesterbånd, plastbånd, tekstilbånd og stålbånd. Desuden finder du også et kæmpe udvalg af tilhørende værktøj og båndvogne, som letter omsnøringen i din produktion. Vores specialister sidder altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring de forskellige typer strapbånds egenskaber og anvendelsesmuligheder for de forskellige typer værktøj.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Hvorfor købe strapbånd hos ALBE Emballage A/S?

I forbindelse med stabilisering af paller, er brug af strapbånd er en god og sikker løsning. Uanset om du har brug for strapbånd til manuel omsnøring, til semi automatiske eller fuldautomatiske maskiner, så kan du finde en god løsningen hos ALBE Emballage A/S. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har et dybdegående udvalg og meget erfarne specialister indenfor området, som meget gerne tager en snak med dig om hvilken løsning der er bedst for dig.

 

Strapping Guide - til dig der vil vide mere

Hvis du ønsker at vide mere er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte én af vores specialister på området for en uforpligtende snak, enten på tlf. 44 68 07 07. Hvis du selv ønsker at danne dig et overblik over hvilke typer strap der findes og hvilke egenskaber du har kan du læse mere i vores strapping guide - Klik her