Papirpose med logotrykPapirposer med tryk - en moderne måde at reklamere for din virksomhed på!

Papirposer bliver stadig mere populære, blandt andet på grund af de ekstra gebyrer der er på plastikposer.

Fordelen ved papirposen er dens høje holdbarhed. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af papirposer og poser i forskellige størrelser, med flade eller snoede håndtag, samt poser af kraftpapir eller glat papir. Ens for alle er, at du kan få tryk på. 

Papirposer er en fantastisk måde at pakke mad, dagligvarer og tøj på. En papirpose fungerer uanset hvilken type virksomhed eller salgssted den skal anvendes.

Fordele ved trykte papirposer:
• Papirposer er lige så holdbare som plastikposer
• Det er lettere at pakke og lægge de købte varer i posen, takket være den rektangulære bund
• Papirposer er klassiske og elegante
• Det er muligt at anvende et reklametryk
• Papirposer kan bruges gentagne gange

Papirposerne i vores sortiment, er perfekte som elegant emballage til virksomheder fra mange brancher. De bruges med succes, for eksempel på forskellige typer events, konferencer ved præsentationer mv. Derudover er vores trykte papirposer også meget populære blandt forskellige cateringfirmaer.

Som en erfaren leverandør af papirposer ved vi, at papirposer med tryk er en god og billig form for markedsføring af din virksomhed. Kom før konkurrenterne og bestil dine papirposer med logo allerede i dag!

Har du spørgsmål til produktet eller er du i tvivl om hvilken type pose du skal vælge så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 44 68 07 07 eller email: kundeservice@albeemballage.dk

Alt inden for emballage med og uden tryk

ALBE Emballage A/S er et 100% dansk ejet firma grundlagt i 1981. Vi har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af emballage til hele den danske industri. Leder du efter en kompetent og troværdig samarbejdspartner, så er du kommet til det helt rette sted.

Hvad enten det er papirposer med tryk eller noget helt andet du skal bruge, så kan vi hjælpe dig til at finde den helt perfekte løsning, som både passer til dit behov og yderligere til en rigtig god pris.

Miljøvenlig PakningVi tænker på miljøet
Siden firmaets grundlæggelse er miljø noget som har betydet meget for os. Derfor har vi altid arbejdet meget med optimering af den emballage vores kunder bruger, både med henblik på at minimere brugen og samtidig spare penge.

I 2016 stiftede vi Miljøvenlig Pakning, en organisation som samler virksomheder der alle har det til fælles at vi ønsker at skåne miljøet ved at minimere brugen af emballage.