Stort udvalg af forsendelsesposer med returluk

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE


returforsendelsesposerKøb returforsendelsesposer her

Postordreposer, som også kaldes forsendelsesposer er især populære emballager til afsendelse af varer fra webshops samt virksomheder indenfor tekstilbranchen. Postordreposerne er en god og økonomisk løsning, som både sikrer produkterne rigtig godt under transporten og samtidig har en let vægt, så man undgår at skulle betale mere end nødvendigt for sine forsendelser.

Forsendelsesposer med retur luk
Poserne med returluknings funktion gør det muligt for modtageren af forsendelsen at kunne returnere varen i samme pose. Det kan gøres da poser med returluk kan lukkes to steder. Ønsker du også poser med hank er dette også en mulighed.

Altid høj kvalitet til gode priser
Poserne leveres i en god og stærk kvalitet som kan holde til den hårde tur en forsendelse kommer igennem fra den bliver afsendt fra lager til den kommer frem til kunden. Desuden er poserne produceret med en meget kraftig forsegling der gør at posen ikke kan åbnes uden at den går i stykker samt en hvid yderside og en sort inderside, som gør at det er umuligt at se igennem emballagen.  

Forsendelsesposer med tryk
Ønsker du at få dit logo trykt på forsendelsesposerne er dette også en mulighed. Prismæssigt kan det bedst betale sig at få produceret et stort antal af forsendelsesposer med tryk, men vi kan også sagtens producere dem helt ned til en mængde på 1 kasse. Ønsker du at læse mere om forsendelsesposer med tryk kan du gøre det her "forsendelsesposer med tryk". Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte en af vores erfarne rådgivere på området, som kan hjælpe dig med at finde den mest optimale emballage til dit behov.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

1 anmeldelser

500 stk. pr. karton

0 anmeldelser

500 stk. pr. karton

1 anmeldelser

300 stk. pr. karton

0 anmeldelser

500 stk. pr. karton