Poser af skumfoam – ideelle til at forhindre ridser i dine produkter

Skumfoamposer er gode til beskyttelse af alle overflader
Søger du en emballage med høj modstand mod skrammer og stød, så er det værd at tage et kig på disse foam poser. Poserne er af samme materiale som almindelig skumfoam eller skumfolie – nemlig extruderet polyethylene skum. Foam har en lukket cellestruktur og det er det, som gør den til en emballage med høj modstand mod skrammer og stød.

Foam poser findes i et hav af forskellige størrelser og er lavet, så det er gode til forskellige formål. Skum er et ekstremt let emballagemateriale, som er ideelt til beskyttelse af glas, keramik, krom, træ samt malede overflader. Skumposerne er én af de mildeste emballage typer, der findes på markedet og de giver en blød, ikke-slibende beskyttelse, som især er god til sarte produkter, som let kan blive ridsede. Ud over ovenstående giver poserne desuden en pålidelig og langvarig beskyttelse mod støv og fugt.

Her finder du alt hvad du skal bruge af emballage

Hos ALBE Emballage A/S finder du alle former for poser du kan anvende til indpakning, opbevaring og beskyttelse af varer under transport og forsendelse. Uanset hvilket behov du har, skal vi nok finde en løsning. Har du brug for hjælp så send os meget gerne en mail på kundeservice@albeemballage.dk eller giv os et kald på Telefon.: 44 68 07 07 eller email: kundeservice@albeemballage.dk

Hvilke fordele er der ved at anvende foam?
• Foam er en let emballage (lav vægt)
• Det er lugtfrit samt støvfrit
• Materialet er luft- og vandtæt

Model/varenr.: 230442
Pris pr. stk. 0,48 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 230443
Pris pr. stk. 0,78 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 230444
Pris pr. stk. 1,13 DKK  u/Moms