Bredt udvalg af postordreposer

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Postordreposer i mange forskellige størrelser
Postordreposer også kaldet forsendelsesposer er en rigtig god og økonomisk emballage, som ofte anvendes til e-handel, tekstiler, prøver eller fortrolige dokumenter. Postordreposer er fremstillet i kraftigt, slidstærkt flerlags plastik. Materialet er let og 100 % vandtæt. Poserne har permanent Peel & Seal lukning (selvklæbende lukning med kraftig lim som ikke kan rives op).

Postordreposer med tryk
Det er blevet meget populært at få lavet postordreposer med logo tryk eller andet tryk på. Hos ALBE Emballage A/S kan vi tilbyde et bredt udvalg af specialfremstillede forsendelsesposer, både med tryk på, som returforsendelsesposer, poser med hank mv. Ring til os for yderligere information.

PDF logo Download som pdf katalog - Klik her

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

FragtetiketterHusk også etiketter til dine forsendelser

Vi køber stort ind og kan derfor levere fragtetiketter RIGTIG billigt til vores kunder. De fleste virksomheder der pakker og sender varer bruger de helt almindelige fragtetiketter som også kaldes thermo etiketter. Andre har også behov for at give fragtmanden besked om at skulle tage særligt hensyn til forsendelsen, det kan enten være at pakken ikke må vendes på hovedet, at den ikke må kastes mv. til dette formål findes der et hav af forskellige forsendelsesetiketter med hver sit budskab. Synes du det er en jungle at finde rundt i alle de forskellige typer, så er du altid velkomment til at kontakte en af vores kompetente rådgivere på området, som gerne hjælper dig med at finde frem til lige præcis den eller de typer du skal bruge.