Konfektionsæsker i høj kvalitet til en god pris

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Køb dine konfektionsæsker hos ALBE Emballage A/S

Her finder du blot et udvalg af hvad vi kan levere. Konfektionsæsker er typisk tilpasset tøjbranchen og er en brun bølgepap kasse, som leveres plano og som kan samles uden brug af tape.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 310350
1 anmeldelser

Rigtig gode til forsendelse af f.eks. tekstiler

Model/varenr.: 310360
0 anmeldelser

Rigtig gode til forsendelse af f.eks. tekstiler

Model/varenr.: 310355
0 anmeldelser

Rigtig gode til forsendelse af f.eks. tekstiler

Konfektionsæsker til forsendelse og indpakning

Hos ALBE Emballage A/S finder du et rigtig godt udvalg af forskellige typer pap emballage og papkasser, bl.a. konfektionsæsker i forskellige størrelser. Målene på en konfektionsæske er tilpasset således at de dækker tøjbranchens ønsker og behov og er derfor ideel til forsendelse af f.eks. skjorter, T-shirts og andre tekstiler, som ikke må blive krøllet under transporten. Desuden kan æskerne også sagtens anvendes til forsendelse af mange andre ting, hvor man har brug for en flad kasse. Konfektionsæskerne leveres plano og samles nemt og hurtigt uden brug af tape.

Konfektionsæsker med special tryk på?

Hos ALBE Emballage A/S kan du også få produceret konfektionsæsker med tryk på. Så ønsker du at få trykt jeres logo, firmanavn eller noget helt tredje på æsken, så har du muligheden her! Kontakt os og hør mere om prisen på konfektionsæsker med tryk.

Leverandør af emballage til forsendelse
I vores sortiment finder du alt hvad du skal bruge af emballage til forsendelse og indpakning af dine varer. Vi har mange års erfaring i emballagebranchen og deler gerne ud af vores viden inden for de forskellige områder. Har du spørgsmål til den emballage du bruger i dag eller til andre typer emballage er du altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere. Ring på tlf. 44 68 07 07.