Hos ALBE Emballage A/S finder du et rigtig godt udvalg af forskellige typer pap emballage og papkasser, bl.a. konfektionsæsker i forskellige størrelser. Målene på en konfektionsæske er tilpasset således at de dækker tøjbranchens ønsker og behov og er derfor ideel til forsendelse af f.eks. skjorter, T-shirts og andre tekstiler, som ikke må blive krøllet under transporten. Desuden kan æskerne også sagtens anvendes til forsendelse af mange andre ting, hvor man har brug for en flad kasse. Konfektionsæskerne leveres plano og samles nemt og hurtigt uden brug af tape.

Konfektionsæsker med special tryk på?
Hos ALBE Emballage A/S kan du også få produceret konfektionsæsker med tryk på. Så ønsker du at få trykt jeres logo, firmanavn eller noget helt tredje på æsken, så har du muligheden her! Kontakt os og hør mere om prisen på konfektionsæsker med tryk.

Konfektionsæske vs postæske
En postæske og en konfektionsæske er til forveksling det samme. Den forskel der er, er at postæsken har en anden og smartere type lukning, hvor man kan lukke æsken helt uden brug af tape. Derfor har vi hos ALBE Emballage A/S valgt at lade de gamle konfektionsæsker udgå og i stedet erstatte dem med postæsker i samme mål, som de konfektionsæsker vi oprindeligt havde.

Model/varenr.: 310403
Pris pr. stk. 4,80 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310403S
Pris pr. stk. 6,55 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310415
Pris pr. stk. 10,50 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 310414
Pris pr. stk. 11,35 DKK  u/Moms

Vi har lavet alle vores konfektionsæsker om til postæsker

Det har vi gjort, fordi en postæske er langt smartere end en konfektionsæske. Med kasser fra ALBE Emballage A/S får du altså nu de smarte funktioner, som en postæske kan tilbyde men i de mål konfektionsæsken typisk har. 

Kassen er designet til forsendelse af et bredt udvalg af produkter, og anvendes ofte af webshops. Grundet kassens store størrelse egner den sig perfekt til forsendelse af tekstiler samlet herunder skjorter, bluser eller bukser. 

Har du spørgsmål
Er der noget du er i tvivl om, eller har spørgsmål så kontakt os endelig. Vores erfarne rådgivere sidder klar ved telefon og mail og tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring vores emballager. Er du på udkig efter emballage i specielle mål eller kvaliteter, så er det også vores rådgivere du skal snakke med. Vi kan nemlig producere stort set alt :)