Konfektionsæsker, postæsker og post papkasser

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Post Danmark logoVi leverer en lang række æsker i høj kvalitet til en god pris. Æskerne fås i mange forskellige størrelser og typer, så det er muligt for dig at finde en æske som netop passer til din forsendelse. Alle æskerne samles nemt og hurtigt uden brug af tape. Du er altid velkommen til at kontakte vores emballagekonsulenter, de vil meget gerne hjælpe dig.

Alt inden for papkasser til forsendelse
Skal du bruge almindelige papkasser til forsendelse, så finder du også et hav af disse på vores lager. Du kan få et overblik over hvad vi kan tilbyde af kasser i menuen "Papkasser" kan du ikke finde det du skal bruge eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig.

Beregn volumen med Post Danmarks volumen beregner - Klik her

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Model/varenr.: 310350
1 anmeldelser

Rigtig gode til forsendelse af f.eks. tekstiler

Model/varenr.: 310360
0 anmeldelser

Rigtig gode til forsendelse af f.eks. tekstiler

Model/varenr.: 310355
0 anmeldelser

Rigtig gode til forsendelse af f.eks. tekstiler

Model/varenr.: 310425
1 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310424
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310401
1 anmeldelser

50 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310408
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310409
1 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310410
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Model/varenr.: 310411
0 anmeldelser

25 stk. pr. bundt

Kæmpe udvalg af æsker til forsendelse

Hos ALBE Emballage A/S finder du et bredt udvalg af æsker til forsendelse, både postæsker, konfektionsæsker samt almindelige små papkasser. Æskerne leveres i mange forskellige størrelser og farver. Fordelen ved æsker, som dem vi kalder postæsker er, at de kan samles helt uden brug af tape. Ønsker du postæsker i en bestemt farve eller med logo tryk, så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

 

Papkasser til forsendelse

Fordelen ved at være kunde hos ALBE Emballage A/S er, at man bl.a. altid kan være sikker på at få leveret varer i høj kvalitet samtidig med at de leveres til konkurrencedygtige priser. Dette gælder ikke mindst det store udvalg af papkasser til forsendelse. Det der adskiller kvaliteten på papkasserne i ALBE's sortiment fra mange andre er, at ydersiden på papkasserne er af kraftliner og ikke testliner. En yderside i kraftliner gør papkassen ekstremt modstandsdygtig over for brud og fugt, desuden har papkassen en meget høj stabilitet ved tryk ovenfra.

 

Pakketape til lukning af papkasserne

Tape er én af ALBE Emballage A/S' store styker. Det er et område der har været meget fokus på siden firmaet i 1981 blev grundlagt af Peter Albrechtsen. I sortimentet finder du alle typer af pakketape, både PP taper samt PVC taper i mange forskellige kvaliteter, tykkelser, farver mv. samt pakketape i både håndruller og maskinruller. Hvad enten det er håndruller eller maskinruller der er tale om, så kan man også få trykt sit logo på tapen. Tape med logo er en billig form for reklame og kan produceres i forholdsvis små mænger (minimum 36 ruller håndruller). Har du spørgsmål til ovenstående er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 68 07 07.