Stort udvalg af specialfremstillede lynlåsposer

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Specialfremstillede lynlåsposerHos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring inden for specialfremstillede emballager herunder også specialfremstillede lynlåsposer. Det kan både være i en bestemt type af folie, f.eks. tilsat UV eller antistat, det kan være i farvet folie, med logo tryk eller noget helt andet.

Når det kommer til lynlåsposer med tryk er det næsten kun fantasien der sætter grænser, de fremstilles nemlig i stort set alle størrelser og kvaliteter og kan desuden tilsættes forskellige additiver som f.eks. UV og antistat. UV er et meget populært additiv som gør at produktet i posen bliver beskytte mod lys.

Poser med antistat og/eller UV
Antistatiske lynlåsposer anvendes til pakning og opbevaring af elektroniske komponenter mv. Det, som adskiller poser med antistat fra andre poser er, at de er produceret til at beskytte produkter mod elektromagnetiske felter og afledning. UV beskyttende poser er tilsat et additiv der absorberer UV stråler. Poserne anvendes til at beskytte lysfølsomme produkter mod skadelige stråler, der kan nedbryde og ødelægge produkterne. 

Minimums kvantiteten udregnes efter posens størrelse og udformning og leveringstiden er ca. 4-6 uger.

Poser med logo etiket

Lynlåsposer med logo i små mængder

Ønsker du lynlåsposer i små mængder, f.eks. 2.000 stk. eller 4.000 stk. kan man som alternativ sætte en logo etiket på posen i stedet for. Denne løsning vil være langt mere økonomisk hvis du ikke skal bruge så mange poser.

På billedet til højre kan du se eksempler på lynlåsposer med logo etiketter og postordreposer med logoetiket. Kontakt os endelig hvis du ønsker en pris på denne løsning.

Stort udvalg af standard lynlåsposer
I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af standard lynlåsposer med eller uden skrive felt.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk