Stort udvalg af specialfremstillede lynlåsposer

 HURTIG LEVERING   HØJ KVALITET   DANMARKS BEDSTE SERVICE

Specialfremstillede lynlåsposerVi kan producere lige præcis den lynlåspose du skal bruge
Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring inden for specialfremstillede emballager herunder også specialfremstillede lynlåsposer. Det kan både være lynlåsposer i en bestemt type af folie, f.eks. tilsat UV eller antistat, det kan være lynlåsposer i farvet folie, lynlåsposer med logo tryk eller noget helt andet.

Når det kommer til lynlåsposer med tryk er det næsten kun fantasien der sætter grænser, de fremstilles nemlig i stort set alle størrelser og kvaliteter og kan desuden tilsættes forskellige additiver som f.eks. UV og antistat. UV er et meget populært additiv som gør at produktet i posen bliver beskytte mod lys.

Poser med antistat og/eller UV
Antistatiske lynlåsposer anvendes til pakning og opbevaring af elektroniske komponenter mv. Det, som adskiller poser med antistat fra andre poser er, at de er produceret til at beskytte produkter mod elektromagnetiske felter og afledning. UV beskyttende poser er tilsat et additiv der absorberer UV stråler. Poserne anvendes til at beskytte lysfølsomme produkter mod skadelige stråler, der kan nedbryde og ødelægge produkterne. 

Minimums kvantiteten udregnes efter posens størrelse og udformning og leveringstiden er ca. 4-6 uger.

Poser med logo etiket

Lynlåsposer med logo i små mængder

Ønsker du lynlåsposer i små mængder, f.eks. 2.000 stk. eller 4.000 stk. kan man som alternativ sætte en logo etiket på posen i stedet for. Denne løsning vil være langt mere økonomisk hvis du ikke skal bruge så mange poser.

På billedet til højre kan du se eksempler på lynlåsposer med logo etiketter og postordreposer med logoetiket. Kontakt os endelig hvis du ønsker en pris på denne løsning.

Stort udvalg af standard lynlåsposer
I vores sortiment finder du også et bredt udvalg af standard lynlåsposer med eller uden skrive felt.

Har du spørgsmål, Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til albe@albeemballage.dk

Specialfremstillede emballager

Når vi taler om specialfremstillede emballager, kan det dreje sig om mange forskellige ting, både produkter fremstillet i en speciel kvalitet eller produkter fremstilet med tryk mv. For blot at nævne nogle muligheder kan du som kunde hos ALBE Emballage A/S både få specialfremstillet pakketape, papkasser, boblekuverter, etiketter. I vores kategori "emballage med tryk" har vi samlet et udvalg af de emballager vi kan tilbyde dig samt kort beskrevet mulighederne inden for hver enkelt kategori.

Når det kommer til specialfremstillet emballage er det stort set kun fantasien der sætter grænser og det kan derfor også være en god ide med en leverandør med erfaring inden for området, så du kan få den rådgivning og vejledning der skal til for at du ender op med lige præcis den løsning der er bedst for dig. 

Emballage med tryk

Mange års erfaring inden for emballage

ALBE Emballage A/S blev i 1981 gundlagt af Peter Albrechtsen og har siden da leveret et hav af forskellige emballager til hele den Danske industri. Hvert år udvides sortimentet af nye spændende emballage og alle områder forbedres konstant. Det gør ALBE Emballage A/S til en yderst kompetent samarbejdspartner for dem der ønsker at få mest for mindst. Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 44 68 07 07 og tage en uforpligtende snak med vores rådgivere over telefonen. Hvis der er behov for det, kommer vores kørende konsulenter også gerne forbi dig uanset hvor i landet du ligger.