Hos ALBE Emballage A/S finder du et kæmpe udvalg af maskinstrækfilm til skarpe priser. Pakker du mange paller ind, så er det en god ide at finde den rette strækfilm til den rette pris og i forhold til dette er du kommet til det helt rette sted. 

Er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vores erfarne konsulenter sidder altid klar ved telefonen og tager hellere end gerne en snak med dig.

Pris pr. stk. 600,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 800,00 DKK  u/Moms

Vi er RIGTIG gode til strækfilm

Bredt udvalg af strækfilm i høj kvalitet
ALBE Emballage A/S har over 35 års erfaring indenfor industri- og transportemballage og har et strækfilm program nøje udvalgt, så det passer til hvert enkelt kundes behov. Vi er Trioplasts fortrukne leverandør af strækfilm. Trioplast er kendte for deres høje kvalitets strækfilm, som er nøje sammensat, så den passer til både deres samarbejdspartnere og miljøet. I kategorien maskinstrækfilm kan du læse mere om Trioplasts egenskaber.

I det store udvalg af forskellige typer strækfilm og dimensioner, kan det ofte virke uoverskueligt at vælge den bedst egnede til rette anvendelse, derfor sidder vores kompetente rådgivere altid klar ved telefonen til at rådgive og vejlede dig på bedst muligt vis. Er der behov for det kommer der også gerne en konsulent ud og besøger dig.

ALBE Emballage A/S er en yderst kompetent samarbejdspartner for dig der ønsker at få mest for mindst.