Køb maskinstrækfilm til skarpe priser
ALBE Emballage A/S er kendte for vores store fleksibilitet, store udvalg af høj kvalitets emballager til yderst konkurrencedygtige priser. Dette gælder ikke mindst for maskinstrækfilm. Stækfilm er ét af de områder hvor vores rigtig store styke ligger. Vores erfarne konsulenter kører dagligt rund i hele landet og optimerer strækfilmforbruget hos diverse kunder. Der er nemlig rigtig meget at spare ved at anvende den rigtig kvalitet strækfilm.

Dag til dag levering
For at kunne servicere alle kunder på bedst mulig vis uanset størrelse og behov, er ALBE Emballage A/S lagerførende af et hav af forskellige typer maskinstrækfilm og kan derfor levere et stort udvalg af strækfilm dagen efter bestilling.

Model/varenr.: 131472

Ring for pris
44 68 07 07

Pris pr. stk. 600,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 690,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 645,29 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 510,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 605,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 775,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 800,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 800,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 520,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 520,00 DKK  u/Moms
Pris pr. stk. 800,00 DKK  u/Moms

Strækfilm i maskinruller
Vores program af maskinstrækfilm er nøje udvalgt ud fra meget høje kvalitetskrav. Specielt hvad angår strækevne, styrke og memory. Endvidere lægger vi vægt på at have et bredt program af strækfilm i forskellige kvaliteter. Derved er vi altid i stand til at tilbyde den optimale løsning, uanset hvilken type strækfilmomvikler der bruges – eller beskaffenheden af det gods der skal emballeres.

Der er mange penge at spare!
Ved at anvende den korrekte maskinstrækfilm i maskinruller er der mange penge at spare. Som en af de førende forhandlere og specialister, lægger Albe Emballage A/S stor vægt på at kunne rådgive, vejlede og servicere vores kunder bedst muligt. En fornuftig måde, at vælge ny strækfilm er ved en regulær testkørsel. Ved at veje materialeforbruget på en og samme palle i henholdsvis nuværende og alternativ strækfilm. Alt dette kommer vi med glæde ud og hjælper dig med.