Højtydende forstrukkenstrækfilm
Med denne højtydende forstrukne strækfilm er det ikke nødvendigt at investere i en højteknologisk strækfilmsomvikler. Den tynde og ekstra stærke forstrukne strækfilm giver dig mere end dobbelt så mange meter pr. rulle, sammenlignet med en traditionel film. Derfor sparer du både transportomkostninger, lagerplads og tid. Som et ekstra plus mindskes miljøbelastningen også, idet du reducerer transport og PE forbruget med 50%. Strækfilmen er godkendt til kontakt med fødevarer (kun cast strækfilmen).

Forstrakt film er velegnet til viklere uden forstræk. Denne type strækfilm giver optimal hold og har den billigste pris pr. viklet palle kontra en standard strækfilm.

Pris pr. stk. 800,00 DKK  u/Moms

Vi er RIGTIG gode til strækfilm

Bredt udvalg af strækfilm i høj kvalitet
ALBE Emballage A/S har over 35 års erfaring indenfor industri- og transportemballage og har et strækfilm program nøje udvalgt, så det passer til hvert enkelt kundes behov. Vi er Trioplasts fortrukne leverandør af strækfilm. Trioplast er kendte for deres høje kvalitets strækfilm, som er nøje sammensat, så den passer til deres samarbejdspartnere. I kategorien maskinstrækfilm kan du læse mere om Trioplasts egenskaber.

I det store udvalg af forskellige typer strækfilm og dimensioner, kan det ofte virke uoverskueligt at vælge den bedst egnede til rette anvendelse, derfor sidder vores kompetente rådgivere altid klar ved telefonen til at rådgive og vejlede dig på bedst muligt vis. Er der behov for det kommer der også gerne en konsulent ud og besøger dig.

ALBE Emballage A/S er en yderst kompetent samarbejdspartner for dig der ønsker at få mest for mindst.