Flot bånd er det, som sætter prikken over iét når det kommer til indpakning. Det giver mulighed for at overraske dine kunder med flot indpakkede pakker og det er med til at give et unikt og personligt udtryk af dine forsendelser. I denne kategori finder du polybånd, som er gavebånd lavet af plast. Denne type gavebånd findes i mange forskellige farver og har blandt andet den fordel at den curler flot. 

Giv dine pakker og forsendelser et unikt udtryk
Hos ALBE Emballage A/S finder du et stort udvalg af billigt gavebånd til indpakning og dekoration.
Det bånd vi tager i sortiment er fremstillet i en god og slidstærk kvalitet med en høj brudstyrke. Båndet kan nemt krølles, men det kan naturligvis også bruges til sløjfer.

Vi hjælper med sikre en vellykket emballageoplevelse
Som kunde hos os, er du sikret en samarbejdspartner med mange års erfaring inde for emballage branchen, som kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige emballage til forsendelse af dine varer og som giver forsendelsen det udtryk du ønsker.

Når man vægter udtryk af dine forsendelser højt er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring farve, materialevalg etc. Det kan også være du ønsker at følge tidens mode og trends samt farver der er oppe i tiden. I forhold til at følge tidens farver er et produkt som gavebånd ideelt. Her behøver du nemlig ikke bestille store mængder hjem og investere en masse penge. Du kan blot bestille lidt og ændre farve når du har lyst.