Stort udvalg af gavebånd til indpakning
I vores sortiment finder du gavebånd også kaldet polybånd i et hav af forskellige farver, materialer, længder og bredder. Hos ALBE Emballage A/S sørger vi for at gøre det så let, som muligt for vores kunder at klare deres emballage indkøb. Derfor er det også vigtigt at have et bredt sortiment, som lever op til alles krav til udformning og design.

Giv dine pakker og gaver et boost med flot gavebånd. Med båndet i vores sortiment har du mulighed for at gøre lidt ekstra og få dine gaver til at skille sig ud fra mængden. Båndende findes i alle regnbuens farver, så hvad enten du er på udkig efter en bånd i rø, gul, grøn, lilla, blå etc. så er det muligt at finde den her.

Spar tid - saml alle dine indkøb
Ud over det brede sortiment af gavebånd, finder du naturligvis også et bredt udvalg af gavepapir, gaveæsker, cellofan etc i vores sortiment. Det er vigtigt for os at levere varer af høj kvalitet, som også gør arbejdsprocessen nemmere for dig. Derfor finder du også flere forskellige papirstativer etc., som gør det mere overskueligt og tidsbesparende at få indpakningspapiret rundt om gaven. 

Pris pr. stk. 110,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 140394
Pris pr. stk. 80,00 DKK  u/Moms