Cellofan er en populær type emballage til indpakning af gavekurve, værtindegaver, blomster og lignende. Det, som blandt andet er med til at gøre cellofan så populært, er dens flotte transparente folie, som giver et smukt kig ind til produkterne og giver et lækkert eksklusivt look til produktet.

Cellofan er nemt at arbejde med og du kan hurtigt pakke en vare eller en gave smukt ind med få enkle steps. Brug eventuelt klistermærker eller tape med logo samt gavebånd i kombination med din cellofan.

Hos ALBE Emballage A/S forhandler vi et stort udvalg af emballager til indpakning - herunder selvfølgelig en lang række forskellige typer cellofan. På den måde kan vi garantere vores kunder, at de altid kan finde et produkt, som passer lige præcis til indpakning af det enkelte produkt. 

Har du en blomsterbutik, en butik der sælger chokolade, gavekurve, te, kaffe eller lignende, så er cellofan et oplagt materiale for dig. Det samme gør sig gældende, hvis du skal sende firmagaver eller på anden vis pakke varer smukt ind til en modtager. Cellofan egner sig også glimrende til indpakning af vinflasker eller andre varer på glas, som nemt kan pakkes ind med gavebånd på toppen.

Hvad enten du er på udkig efter cellofan i ruller eller som poser, så er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig et fyldestgørende udvalg af begge dele. Leder du efter noget, du umiddelbart ikke kan finde i vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige og erfarne rådgivere sidder klar ved telefonen og på mail og tager gerne en uforpligtende snak med dig, så vi kan finde den helt rette emballage til dig og dine behov.

Model/varenr.: 590032
Pris pr. stk. 150,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 590033
Pris pr. stk. 175,00 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591000
Pris pr. stk. 0,99 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591003
Pris pr. stk. 0,74 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591004
Pris pr. stk. 2,30 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591001
Pris pr. stk. 0,61 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591002
Pris pr. stk. 0,91 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591005
Pris pr. stk. 1,10 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591006
Pris pr. stk. 1,20 DKK  u/Moms
Model/varenr.: 591007
Pris pr. stk. 3,60 DKK  u/Moms

Hvad er cellofan?

Cellofan er en type blankt materiale, som er helt gennemsigtigt. Det er typisk lavet af OPP-plast eller andre plasttyper. Før i tiden lavede man cellofan af plantematerialer - cellulose - og det er altså herfra det har sit navn. 

Cellofan bliver i dag brugt i mange forskellige brancher - både inden for detail handel og i fødevarebranchen. Det er især velegnet til indpakninger af gaver eller andre varer, som man ønsker skal kunne ses igennem indpakningen. Cellofan giver indpakningen et touch af glamour samtidig med at det er nemt for modtageren af gaven, fordi denne kan se gaven uden at skulle pakke den op. 

Cellofan er nemt at arbejde med og det kræver ganske lidt øvelse at blive god til at pakke buketter, gavekurve og vinflasker ind i cellofan. De eneste redskaber du behøver er en saks eller et andet skæreredskab, samt klisterbånd eller gavebånd til at holde sammen på indpakningen.

Cellofan som ruller eller poser?

I nogle tilfælde kan det være oplagt at vælge cellofanposer fremfor ruller af cellofan. Det gælder især, hvis du ønsker at indpakningen skal foregå så nemt og hurtigt som muligt samt hvis du har mange ensartede genstande i din butik. Cellofanposer er oplagte til eksempelvis flasker, kosmetik, smykker eller andre mindre genstande. En vinflaske kan for eksempel nemt og hurtigt stikkes i en cellofanpose, som lukkes øverst med et elegant stykke bånd eller et klistermærke med firmaets logo. Nogle typer af butikker har også glæde af at anvende cellofanposer som plombering, der sikrer kunderne at varen kan byttes.

Skal du pakke blomster, gavekurve eller større genstande ind, er det ofte nemmest af gå med en rulle af cellofan, da denne nemmere kan tilpasses forskellige former og størrelser. 

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvorvidt cellofan er den rette løsning for dig - eller om du skal vælge poser eller rulle - så er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig på vej mod mange smukke og vellykkede indpakninger.